Fronimitis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Τα Windows 7 Ultimate είναι πιο βαριά απο τα Home? 3.5 κιλά περίπου :Ρ Όχι δεν είναι πιό βαριά.
Lioner Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 (κοψε κατι απο το δυνατο) Χαχα, εντάξει ψηλέ μην βαράς 3.5 κιλά περίπου :ΡΌχι δεν είναι πιο βαριά. Αφου είναι πιο ελαφριά για 3.5 κιλά, θα τα βάλω οπωσδήποτε
nikos21aek Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Windows 7 και από εμένα.Αν ήσουν με vista θα σου έλεγα να κάτσεις στα αυγά σου για λίγο καιρό ακόμη αλλά από τη στιγμή που η μετάβαση θα είναι τόσο μεγάλη πήγαινε από τώρα σε 7 μια και καλή.Απλά να ξέρεις ότι έχουν τα παιδικά προβληματάκια τους τώρα που είναι αρχή αλλά είναι θέμα 1 2 3 μηνών μέχρι να προσαρμοστούν όλα τα γύρω γύρω.
Lioner Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Έχω το CD εγκατάστασης Windows 7 Ultimate x64 στα χέρια μου και όταν πάω να τρέξω το setup απο τον υπολογιστή μου, μέσα στο CD (Έτσι απλά το έτρεξα να δω τη θα βγάλει) βγάζει αυτό εδώ Απλά θέλω να βεβαιωθώ ότι θα δουλεύει άμα το τρέξω από το boot δηλαδή να μην σβήσω τα XP τζάμπα αφού δεν θα μπουν τα 7
nikos21aek Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Αν και απο οσα διαβαζα 3 χρονια μαλλον ειμαι απο τους λιγους που δεν ειχαν προβληματα με vista , εβαλα τα 7 και ειναι πιο γρηγορα... Δεν είσαι ο μόνος.Όλοι όσοι τα δουλεύουν από τότε που βγήκαν βγάλε και το πολύ ένα εξάμηνο στην αρχή πρόβλημα δεν έχουν.Οι υπόλοιποι το πρόβλημα το έχουν αλλού όχι με τα vista. @Lioner έλα κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις.Πολύ το καθυστερείς.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 .Οι υπόλοιποι το πρόβλημα το έχουν αλλού όχι με τα vista. Ετσι νομιζω κι εγω αλλα γιατι ρε γαμωτο ???? Κολλημενοι ακομα ??? Τυχαιο οτι 3 χρονια δεν ειχα δει μπλε οθονη ??? Δεν νομιζω....
Lioner Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δεν είσαι ο μόνος.Όλοι όσοι τα δουλεύουν από τότε που βγήκαν βγάλε και το πολύ ένα εξάμηνο στην αρχή πρόβλημα δεν έχουν.Οι υπόλοιποι το πρόβλημα το έχουν αλλού όχι με τα vista. @Lioner έλα κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις.Πολύ το καθυστερείς. Χαχα οκ οκ, θα το κάνω εγκατάσταση το απόγευμα όταν έρθω γιατί σε λίγο πρέπει να πάω στη σχολή. Πρέπει να το απολαύσω κιόλας να μην το κάνω εγκατάσταση και φύγω μετά Θα σας πω νέα, ευχαριστώ πολύ!:-)
stefa_1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Και γω πρωην χρηστης Vista πριν απο μερικες μερες ημουν διστακτικος για το αν επρεπε να βαλω τα 7.Και λεω,''δεν παει να...'' τα βαζω και οτι γινει.Και ολος περιεργως,ολα τα προγραμματα που χρησιμοποιουσα δουλευουν αψογα,γρηγορη εγκατασταση (format),καποια ενοχλητικα προβληματα των βιστα ειναι παρελθον,πιο γρηγορα windows ,περισσοτερη ελευθερη μνημη.Πραγματικα τα Vista οπως ειπε και ενα παιδι του forum,ηταν μια beta και η τελικη εκδοση ηταν τα windows 7! Οσοι ακομα το σκεφτεστε για να τα βαλετε,τι καθεστε ??
Lioner Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Και γω πρωην χρηστης Vista πριν απο μερικες μερες ημουν διστακτικος για το αν επρεπε να βαλω τα 7.Και λεω,''δεν παει να...'' τα βαζω και οτι γινει.Και ολος περιεργως,ολα τα προγραμματα που χρησιμοποιουσα δουλευουν αψογα,γρηγορη εγκατασταση (format),καποια ενοχλητικα προβληματα των βιστα ειναι παρελθον,πιο γρηγορα windows ,περισσοτερη ελευθερη μνημη.Πραγματικα τα Vista οπως ειπε και ενα παιδι του forum,ηταν μια beta και η τελικη εκδοση ηταν τα windows 7!Οσοι ακομα το σκεφτεστε για να τα βαλετε,τι καθεστε ?? Καλά τα λες αλλά το θέμα είναι ότι έχω XP που πιστεύω μέχρι τώρα είναι τα πιο σταθερά windows. έχω το CD και το σκέφτομαι για την εγκατάσταση δεν ξέρω.
ntg1980 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Καλά τα λες αλλά το θέμα είναι ότι έχω XP που πιστεύω μέχρι τώρα είναι τα πιο σταθερά windows. έχω το CD και το σκέφτομαι για την εγκατάσταση δεν ξέρω. Κι εγώ έχω τα Vista Ultimate στο PC (τα οποία δεν σκοπεύω να αλλάξω με τη καμία) και τα 7 Ultimate στο Laptop & είμαι επίσης ευχαριστημένος. Και τα 2 αυτά λειτουργικά (ξεκινώντας από τα Vista πριν περίπου 3 χρόνια) είναι οι λόγοι που δεν παίζει με τη καμία να ξαναγυρίσω στα XP! Αν τα XP σε εξυπηρετούνε, μένεις σ'αυτά. Αλλά αν πιστεύεις πως είναι τα πιο σταθερά Windows, έχοντας μάλιστα ένα μηχάνημα που σηκώνει άνετα ως και τα Vista Ultimate που είναι τα πιο "βαριά" στην οικογένεια των Windows, ακόμη και τα Windows 20 το 2020 να έχεις σε CD στα χέρια σου, θα παραμείνεις εκεί για το λόγο που έχω επισημάνει σε ό,τι έγραψες πιο πάνω... Εφόσον δεν ξέρεις, δεν πρόκειται ποτέ να μάθεις και θα πιστεύεις σε ό,τι θες!
elven Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 έχω XP που πιστεύω μέχρι τώρα είναι τα πιο σταθερά windows.. ΧP=2002 Vista=2005 7=2009 Με δεδομένο(λέμε) ότι 1 έτος στην πληροφορική είναι σαν 15 χρόνια στην κανονική ζωή Τα XP είναι πιο σταθερά γιατί: 1)Έχουν πάρει σουπερ μαντολίνι και κρατιούνται σε φόρμα,αν ήταν άνθρωποι θα ταν σαν να λέμε ο 60αρης είναι πιο ντούρος απο τον 20αρη. 2)Το 2002 ο Κρόνος ήταν στον Ζυγό και οι προγραμματιστές της MS είχαν οίστρο 3)Το 2002 κατέβηκε το Αγ. Πνεύμα και τους έδωσε τον Ιερό Κώδικα,ο Εωσφόρος τους έδωσε την BSOD. 4)Μετά του 2002 η MS άρχισε να προσλαμβάνει απόφοιτους γυμνασίου κι έτσι δεν κατάφεραν να γράψουν κάτι καλύτερο απο τους προηγούμενους.
Lioner Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 ΧP=2002Vista=2005 7=2009 Με δεδομένο(λέμε) ότι 1 έτος στην πληροφορική είναι σαν 15 χρόνια στην κανονική ζωή Τα XP είναι πιο σταθερά γιατί: 1)Έχουν πάρει σουπερ μαντολίνι και κρατιούνται σε φόρμα,αν ήταν άνθρωποι θα ταν σαν να λέμε ο 60αρης είναι πιο ντούρος απο τον 20αρη. 2)Το 2002 ο Κρόνος ήταν στον Ζυγό και οι προγραμματιστές της MS είχαν οίστρο 3)Το 2002 κατέβηκε το Αγ. Πνεύμα και τους έδωσε τον Ιερό Κώδικα,ο Εωσφόρος τους έδωσε την BSOD. 4)Μετά του 2002 η MS άρχισε να προσλαμβάνει απόφοιτους γυμνασίου κι έτσι δεν κατάφεραν να γράψουν κάτι καλύτερο απο τους προηγούμενους. χαχαχα ωραια τα ειπες Βάζω τα 7 αυτήν την στιγμή
Höfdingadrapa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Καλά τα 7...απλά δεν βλέπω τεράστιες εμφανισιακές διαφορές. Αν έκαναν λίγη υπομονή και έφτιαχναν τα vista λίγο καλύτερα θα ήμαστε όλοι ευτυχισμένοι. Anyway, του τσάμπαμάγκα η μάνα δε πλήρωσε ποτέ.
Lioner Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 μέχρι τώρα όλα τέλεια, πάντως να ρωτήσω κάτι ίσως φανεί χαζό... πρέπει να κάνω install τα drivers τις mobo, video card κτλ? γιατί βλέπω όλα ρολοι είναι...
Höfdingadrapa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Αν βλέπει όλες τις συσκευές στη διαχείριση συσκευών δεν υπάρχει πρόβλημα. Καλού κακού πέρασε τους οδηγούς της κάρτας γραφικών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.