Προς το περιεχόμενο

Αγνωστοι «γάζωσαν» το ΑΤ Αγίας Παρασκευής.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν ονειρεύεσαι αρμονική συνύπαρξη ανθρώπων (πολίτες) με φανατισμένα ζώα . σορρυ αλλα δε γίνεται. ωραία τα γλυκά λογάκια και τα όνειρα αλλα η πραγματικότητα του αριστερού φασισμού γράφεται με αίμα όπως βλέπεις..

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Fullon παιδι μου, δεν αναφερομουν στην σημαια.

Midi προφανως και δεν εννοω τους "τρομοκρατες". Μιλησα για αρμονικη συνυπαρξη. Αν ηταν στο χερι μου θα τους κλειδωνα σε μια αρενα μαζι με διαφορους χρυσαυγιτες, φανατισμενους, παιδεραστες, πολιτικους (ενταξει οχι ολους) κτλ και θα πεταγα το κλειδι.

Οκ αρα συμφωνουμε οτι αυτο που λειπει απτη χωρα μας, ειναι αυτος που θα τους κλεισει καπου. Ειτε φυλακη, ειτε σε αρενα.

Και ναι να πανε μεσα, παρεα με οποιον αναπτυσει παραβατικη και επικινδυνη συμπεριφορα κατα αλλων ανθρωπων/περιουσιων, ανεξαρτητως πολιτικου χωρου.

Δημοσ.
απο τον αντιεξουσιαστικό χώρο. απο το φυτώριο άμυαλων που τους έχουν ποτίσει με οτι ανθελληνική/ ψευτοαναρχική μπραούφα μπορείς να φανταστείς

LOL!!! Εσάς δηλαδή τί σας κάνουν??? Κάθε φορά με την ίδια καραμελίτσα για τους αριστερούς...

Προβληματίσου και σκέψου ΜΟΝΟΣ σου μια φορά για πιο λόγο συμβαίνουν αυτά και τί τα προκαλεί και ΜΗΝ παίρνεις τις ιδέες που θέλουν να περάσουν κάποιοι φασίστες για προσωπικό τους και μόνον συμφέρον...

Δεν νομίζω να βγήκε κανείς εδώ και χειροκρότησε την κίνηση αυτή...

Δημοσ.
αν ονειρεύεσαι αρμονική συνύπαρξη ανθρώπων με φανατισμένα ζώα . σορρυ αλλα δε γίνεται. ωραία τα γλυκά λογάκια και τα όνειρα αλλα η πραγματικότητα του αριστερού φασισμού γράφεται με αίμα όπως βλέπεις..

Να παρει η οργη, για καποιον με τοσο παθος για την Ελλαδα, θα περιμενα καλυτερο γραπτο λογο. Δυσκολευομαι να διαβασω τα post σου, αλλα το "ζουμι" το πιανω. Εσυ γιατι αρνεισαι να καταλαβεις αυτα που γραφω εγω?

Παμε αλλη μια.

Αυτοι που εκαναν την επιθεση, για μενα ειναι στο ιδιο επιπεδο μα τους χρυσαυγιτες που δερνουν κοριτσακια και γυναικες.

Δημοσ.

οχι στην υπογραφη σου αναφέρομαι. αυτοί είστε

..MementoMori.. κανείς δεν έδειρ ε κοριτάκια και γυναίκες. σαρέσει να περνας προπαγάνδα στα πιο άκυρα θέματα?

επικροτείς αυτο που έγινε σήμερα? αν οχι τι προτείνεις να γίνει? και άσε τις ιστοριούλες των αριστερών δημοσιοκάφρων και μμε για άλλους..

Δημοσ.
οχι στην υπογραφη σου αναφέρομαι. αυτοί είστε

Απαντάς σαν την μικρή αδερφή μου.... Έκανα quote μια σειρά απο αυτά που είπες για άμυαλους και οτι έχουν ποτιστεί το μυαλό τους...

Στην δικιά σου περίπτωση φίλε μου είναι ακόμη χειρότερη η κατάσταση....

http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=494777 για να μην λες για αριστερες προπαγανδες.

Δημοσ.
Οκ αρα συμφωνουμε οτι αυτο που λειπει απτη χωρα μας, ειναι αυτος που θα τους κλεισει καπου. Ειτε φυλακη, ειτε σε αρενα.

Και ναι να πανε μεσα, παρεα με οποιον αναπτυσει παραβατικη και επικινδυνη συμπεριφορα κατα αλλων ανθρωπων/περιουσιων, ανεξαρτητως πολιτικου χωρου.

Ναι Midi συμφωνουμε σε αυτο.

Ο απωτερος σκοπος καθε υγιους πνευματικα ανθρωπου πρεπει να ειναι μια κοινωνια, ενα κρατος, ενας κοσμος, οσο πιο κοντα στο ιδανικο.

Ναι οκ δεν ειναι εφικτο αυτο, και σιγουρα δεν προκειται να γινει ποτε αναιμακτα, αλλα κανεις δεν μπορει να με εμποδιζει να ονειρευομαι. Και κατι τετοιοι (απο ολους τους πολιτικους χωρους) μου χαλανε το ονειρο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:20 ----------

..MementoMori.. κανείς δεν έδειρ ε κοριτάκια και γυναίκες. σαρέσει να περνας προπαγάνδα στα πιο άκυρα θέματα?

επικροτείς αυτο που έγινε σήμερα? αν οχι τι προτείνεις να γίνει? και άσε τις ιστοριούλες των αριστερών δημοσιοκάφρων και μμε για άλλους..

Εθελοτυφλεις?

Δεν το πιστευω οτι πρεπει να στο ξαναεξηγησω. Πραγματικα δεν το πιστευω.

Ποσο πιο κατανοητα και απλα να το ξαναγραψω?

Δημοσ.

Oποιος είναι αποφασισμένος να ζήσει σε μια κοινωνία πρέπει να αποδεχτεί τους όρους της. Πχ στη δική μας υπάρχουν νόμοι αλλά και δικαιώματα. Οποιος τους παραβαίνει πρέπει να τιμωρείται (τουλάχιστον αυτό συμβαίνει σε όλες τις κοινωνικές ομάδες). Κάποιος μπορεί να μη γουστάρει τη δομή της κοινωνίας και να θέλει να την αλλάξει. Καταφεύγει λοιπόν στα βίαια μέσα. Εκεί λοιπόν οφείλει η ίδια η κοινωνία (αφού έχει αποφασίσει πως δε θέλει να αλλάξει η δομή της) να αποβάλλει και να απομονώσει αυτά τα στοιχεία. Εάν υπάρχουν κάποια μέλη της κοινωνίας τα οποία είτε βλέπουν με καλό ματι τους "παραβάτες", είτε τους ανέχονται και επιπλέον συμμετέχουν στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης (λαζόπουλοι, ιοί, indymedia, αυγές), αυτά πρέπει πρώτα να στοχοποιούνται, αφού αφενός μεν παρέχουν καταφύγιο στους παραβατες, αφετέρου δε τους υποστηρίζουν πλαγίως.

Ασχετο, αλλά από πότε οι μπάτσοι κατέχουν τα μέσα παραγωγής?

Δημοσ.

fullon αγόρι μου, είσαι ο μόνος που δεν συνεισφέρει εδώ μέσα και ο μόνος που μόλις του απευθύνονται το γυρνάει σε προσωπικές επιθέσεις (βλ. μιναροκεφτέ).

Έχεις 2 επιλογές, σπας από το παρόν τόπικ ή συμμορφώνεσαι και μιλάς κόσμια και ήρεμα.

Η τρίτη επιλογή είναι δική μου.

Καλή συνέχεια.

Δημοσ.
η υπεροχη υπογραφή μου είναι η σημαία της χώρας μου. σε χάλασε ε? η μήπως έχουμε την ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΑ που θα μας απαγορέυει σε ποια τοπικ θα μιλάμε? αυτός είναι ο σκοπός σας? οποιος μιλάει υπέρ της χώρας του να θεωρείται "φανατισμένος φασίστας" ? η φίμωση εκεί που σας παίρνει.

δυστυχώς αυτό προσπαθεί να περάσει το αριστερό τηλεοπτικό + πολιτικό κατεστημένο . εδώ λένε οτι σκέφτονται να βγάλουν τον σταυρό απο το σήμα της ελληνικής αστυνομίας . η πίστη και η θρησκεία δεν συμβαδίζουν με τα παγκόσμια σχέδια της διεθνιστικής αντίληψης. είναι οργανωμένη επίθεση που ξεκίνησε εδω και δεκαετίες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...