Προς το περιεχόμενο

Αναζητηση Driver motherboard

hristos 22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ..υστερα απο προβλημα σε σκληρο σε εναν υπολογιστη φιλου μου...και αφου ξερω λιγα πραγματα του εβαλα καινουριο δισκο και του περασα ξανα τα widnowsXP...

Λογο ομως προσφατης μετακομησης εχασε το CD με τα driver της μητρικης και αφου του περασα εγω τα XP και εψαξα στη σελιδα της MSI βρηκα καποιους driver τους οποιους και εγκατεστησα...

Τελος ολα σχεδον(ετσι νομιζω)λειτουργουν κανονικα..ακομα και ο ηχος εκτος απο ενα...

Δεν μπορει να συνδεθει στο ιντερνετ(δεν εμφανιζει κατω δεξια της οθονες)και οταν ανοιγω τον explorer μου λεει οτι δεν βρεθηκε διακομιστης...και οτι δεν μπορει να φορτωση σελιδα..

Κατεβασα κατι driver ασχετους που βρηκα για συνδεση ethernet αλλα δεν τους δεχετε..

Μηπως μπορει καποιος να βοηθηση πανω σε αυτο...

Η μητρικη ειναι MSI MS-7028 VER:20A1

Την φοραει καποιος και εαν εχει το CD με τους driver να μου το στειλει με Zip ή με καποιο τροπο να τους περασω?

Η εμπαση περιπτωση καποια λυση?

Ευχαριστω :-)

Δημοσ.
Ρε παιδια....κανεις?

Ειναι τοσο δυσκολο να βρεθουν? :whistle:

Η ανυπομονησία κάποιων είναι απερίγραπτη!

(Δεν υπάρχει έκδοση 20A1 αλλά 2.0a1)

ΑΥΤΗ είναι η επίσημη ιστοσελίδα που περιέχει πληροφορίες για την μητρική και σύμφωνα με αυτή, έχεις κάρτα Realtek 8110SB. Αν δεν έκανες δουλειά με τον driver που κατέβασες πήγαινε στην realtek ψάξε για τους ανάλογους drivers.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ isay....

Αυτους τους Driver τους κατεβασα αλλα δεν ειχα αποτελεσμα

Θα το ψαξω στην Realtek

Ευχαριστω για την απαντηση σου :lol:

Δημοσ.
εδω εισαι φιλε αν καταλαβα καλα για την μιτρικη σου.μαλον για αυτην την μιτρικη μιλας.αν ειναι αυτη πατα europe να κατεβεουν

Φιλε μου η μητρικη ειναι κοκκινη και οχι μαυρη...

Σιγουρα δεν ειναι αυτη εκτος και εαν βγαινει σε πολλα χρωμματα..

Του φιλου isay που δεινει πρεπει να ειναι αλλα δεν μου καθεται ο driver για την ethernet...

Σας ευχαριστω πολυ παντως που καθεστε και ασχολειστε...και τουσ δυο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...