Bakxos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 καλησπερα σε ολους παιδια. χρειαζομαι βοηθεια. έχω ένα vaio 13.3 type VGN SZ791. η κοπελιά εχει τη φαϊνή ιδέα να πέρασει ενα μαγνητάκι πάνω απο σημείο του laptop όπου η οθόνη για 1 δευτερολεπτο έσβησε και μετά ξαναηρθε κανονικά. της αρεσε το θέαμα και είπε να το ξανακάνει. ε τη δευτηρη μάλλον ήταν και μοιραία. απο εκείνή τη στιγμή και μετά το λαπτοπ δεν μπορεί να ξεκινήσει και να φορτώσει τα windows και ακούγεται καποιος θόρυβος μάλλον απο το δισκο ρυθμικός σαν τικ τικ με συχνότητα ανα δευτερόλεπτο. δεν ξερω τι μπορει να ειναι κανείς καμια βοηθεια? τι προτείνεται? μήπως τα εφτυσε ο σκληρός? και αν ναι τι μπορω να κάνω για τα αρχεία? θα μπορέσω να σωσω τιποτα? είναι εγγραφα δουλειάς και χάθηκα αν δεν μπορεσω να τα εχω πίσω. τι λετε?
xrist1983 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 πιθανον το μαγνητάκι να διαγραψε καπια αρχεια απο το σκληρο που τα χρησιμοποιουν τα windows να ξεκινησουν αυτο που μπορης να κανης ειναι να βρης το CD με windows να το βαλης στο laptop να ξεκινηση απο το cd και να δοκιμασης να διορθωσης τα windows
islandero Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δεν συμφωνω με τον φιλο, δεν νομιζω ενας μαγνητης να διαγραφει ετσι απλα αρχεια!!! Βασικα ειναι προβλημα του σκληρου και αυτο που κανει τικ τικ ειναι η ακιδα που προφανως προσπαθει να διαβασει τον δισκο. Ειναι προβλημα φιλε μου, εμενα βγηκε αχρηστος ενας εξωτερικος μετα απο πτωση και εκανε ακριβως οπως και ο δικος σου (τικ τικ). Το μονο που μπορω να προτεινω ειναι ενα κολπο που διαβασα και σε μενα δουλεψε (αν και τελικα δεν εγινε δουλεια). Βγαλτον, παρε μια εξωτερικη θηκη και βαλε τον για λιγο στον καταψυκτη του ψυγειου σου. Ασε τον να κρυωσει λιγο και μετα συνδεσε τον και μπορει να τον διαβασει. Εμενα τον αναγνωρισε, δεν εκανε το τικ τικ αλλα δεν καταφερα να κανω κατι αλλο. Τα recovery disk προγραμματα δυστυχως δεν τον εβλεπαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.