Προς το περιεχόμενο

4850 vs 5750

johninio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας θα ηθελα να μαθω εαν ειναι τεραστια η διαφορα μεταξυ των δυο καρτων στις επιδοσεις φυσικα εκτος του direct x11

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είναι νωρίς ακόμα για να κρίνουμε την πραγματική διαφορά μεταξύ τους, αλλά όχι, σε κάθε περίπτωση η διαφορά δεν είναι τεράστια, είναι 2 κάρτες γραφικών στα ίδια επίπεδα, με την 5750 να προηγείται λόγω GDDR5, DX11, χαμηλότερης κατανάλωσης.

Δημοσ.

για να μην ανηγω καινουργιο θεμα,πηρα προσφατα μια 4850(sampfire 512mb) που μου βγηκε ελατωματικη και την αλλαξα με μια 4870(connect3d 512mb) η οποια κανει τριπλασιο θορυβο απο την προιγουμενη και θα παω να την αλλαξω αμεσα,αξιζει να δοσω 30 ευρω παραπανω και να παρω την http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-5770-SVGA-PCI-Express-1GB-21163-00-20R.htm ???ή αν γνωριζετε κάπια άλλη υλοποιηση της 5770 αρκει να ειναι οσο το δυνατον αθορυβη!

Δημοσ.

φιλε μου την εχεις δει την xfx να δουλευει?γνωριζεις αν κανει θορυβο δηλαδη?για καποιο περιεργο λογω παντα νομιζα πως οι Sapphire ειναι οι καλυτερες υλοποιησεις,αλλα δεν εχω ιδιετερο προβλημα να παρω αλλη αν ειναι καλυτερη.επισης,γιατι βλεπω σε ολα τα sites οτι η 4870 ειναι καλυτερη απο την 5770???δεν μου φενετε λογικο,αλλα παντου και σε benchmark βγενει καλυτερη αυτη που εχω απο την καινουργια 5770

Δημοσ.

Δεν έχουν καμιά διαφορά μεταξύ τους, όλες φοράνε reference cooling. Σκοτώνουν σε power consumption όλη την σειρά HD 4000.

awas0p.jpg

Προφανώς συγκρίνεις αυγά με ροδάκινα, η κάρτα είναι DirectX 11 το οποίο ήρθε για να μείνει.

1409cf5.png

Εσύ αποφασίζεις. Αν μένεις ευχαριστημένος με την 4870, δεν υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος ακόμη για αλλαγή.

Δημοσ.

η 4870 που εχω τωρα θα αλλαχτει σιγουρα λογω θορυβου,οπωτε αντι να παρω παλι 4870 ελεγα αφου μολις την πηρα αλωστε οτι αξιζει τα +30 κηριως για το dx11...

Δημοσ.
η 4870 που εχω τωρα θα αλλαχτει σιγουρα λογω θορυβου,οπωτε αντι να παρω παλι 4870 ελεγα αφου μολις την πηρα αλωστε οτι αξιζει τα +30 κηριως για το dx11...

5770 κι απο μενα.

Ειναι στα ιδια επιπεδα με τη 4870 αλλα για καποια θεματα που αναφερθηκαν και πιο πανω αξιζει η αλλαγη αφου δε θα σου κοστισει και πολυ οπως ειπες...

Αν θες καλυτερες επειδοσεις απο τη 4870 τοτε 5850 ftw :-)

Δημοσ.
Χεχε από μια 4850 ξεκίνησε το παιδί και φτάσαμε σε 5850 και το καλύτερο είναι ότι ως συνήθως έχει εξαφανιστεί ο TS..

Παντα πρεπει να κοιτας το καλυτερο.. :P

Δημοσ.

η καλυτερη λυση απο αυτες που αναφερθησαν, ειναι σαφεστατα η 5770. και απορω που το συζηταμε. εφ'οσον δεν τιθεται θεμα για τα 30€ της διαφορας, εφυγες για 5770. επιπεδα επιδοσεων 4870, καταναλωση πολυ χαμηλοτερη, και χαρακτηριστικα που θα μεινουν για αρκετο καιρο (DX11, Tesselation,klp)!!

Δημοσ.

αυριο παω να την αλλαξω τελικα να παρω την 5770,και η διαφορα δεν θα ειναι 30 αλλα ή 11ευρω για την connect3d ή 19 για την assus:-) *λαθακι στις μαρκες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...