opera Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Ένα πουλάκι μου είπε πως ο ΟΤΕ δίνοντας προτεραιότητα στο conn x tv έχει σαν αποτέλεσμα να "σέρνεται" το DSL. Πρίν μου γίνει γνωστό αυτό σαν συνδρομητής της vodafone (hol) στη Δράμα παραπονέθηκα για τις ταχύτητες δηλαδή ότι τους τελευταίους μήνες παρατήρησα σημαντική πτώση. Από 160000 που συγχρόνιζε πριν 1 χρόνο έπεσε στα 13500 και μου απάντησαν από τη vodafone ότι είναι θέμα ΟΤΕ(?) συγνώμη η ΗOL δεν έχει ιδιόκτητο δίκτυο ; Γνωρίζει μήπως κανείς κάτι σχετικά με τη conn x tv και τη φήμη που προανέφερα; Και μη μου πει κανείς θα έπρεπε να είμαι ευχαριστημένος με τα 13500 γιατί κατεβάζω από rapidshare με 40-60.
Atlantios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 διαβάζοντας το μνμ σου έκανα ένα τεστ για να δω την ταχύτητα connx του ΟΤΕ, σκέτη απογοήτευση. Πληρώνω για 24 mbps και έχω 4,52 την μια και όσο κάνω το τεστ κατεβαίνω στο 1,40. Μιλάω για την πόλη των Ιωαννίνων. Το αστείο είναι ότι είμαι στο κέντρο της πόλης, απόσταση περίπου 700 μέτρα απ'τα κεντρικά γραφεία του ΟΤΕ. Ξεφτίλα
Xorxhs! Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 ειναι λογικο να συγχρονιζεις χαμηλοτερα και αυτο διοτι απαιτειται τουλαχιστον 9db snr margin.Τωρα οσο για την αποκριση, θα ελεγα οτι απο fast που ησουν πλεον εισαι σε interleaved mode και αυτο ,λογω iptv.Παντως σε τιποτα δε δικαιολογει τη συμπεριφορα που περιγραφεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.