nodasz Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας φιλοι. Ηθελα να ρωτησω το εξης , αν ξερει κανεις. Στο συστημα μου εχω δυο σκληρους δισκους , με γραμματα c και e και ενα dvd δηλωμενο ως d. Επειδη μου αρεσει η ταξη ηθελα να αλλαξω τα γραμματα του 2ου σκληρου με το dvd ( να γινει d o δευτερος δισκος και e το dvd. Ειδα οτι γινεται με τον disk management των windows ( γινεται οχι αμοιβαια αλλα : αλλαζω τον d σε κατι αλλο ας πουμε g , τον e σε d και τελος το dvd απο g σε e και ειμαστε ετοιμοι. Το ερωτημα ειναι , αν ξερει κανενας , μηπως η αλλαγη των γραμματων οδηγησει σε απωλεια δεδομενων στο σκληρο ή σε προβλημα λειτουργιας στο dvd ? Αν κανεις γνωριζει θα εκτιμησω πολυ τη βοηθεια του. Ευχαριστω εκ των προτερων παιδια.
phanispal Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Το μόνο που μπορεί να γίνει, είναι να πάψουν να πραγματοποιούνται κάποιες λειτουργίες. Αν έχεις βάλει .torrents π.χ. να κατεβαίνουν στον E και τον μετονομάσεις σε D, προφανώς θα πρέπει να ρυθμίσεις πάλι το μTorrent. (ένα παράδειγμα είναι αυτό)
washcloud Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Το ερωτημα ειναι , αν ξερει κανενας , μηπως η αλλαγη των γραμματων οδηγησει σε απωλεια δεδομενων στο σκληρο ή σε προβλημα λειτουργιας στο dvd ? τσουκ. τσουκ2. το μόνο που "μπορεί να γίνει", είναι α) το πολύ συγκεκριμένο παράδειγμα που ανέφερε ο phanispal (να έχει κατ' επέκταση οριστεί από οποιοδήποτε πρόγραμμα ως διαδρομή αποθήκευσης αρχείων ο E: και τελικά το όποιο πρόγραμμα μη βρίσκοντας πλέον το συγκεκριμένο αποθηκευτικό μέσο, να κάνει την όποια αποθήκευση στο default directory, πχ C:\Program Files\uTorrent\) β) τα όποια προγράμματα υπάρχουν εγκατεστημένα στον Ε: (κάνενα, υποθέτω) να βρεθούν σε α-συγχρονισμό με το μητρώο των Windows και να να μην ξεκινάνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.