konandrio Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Εχω τη μητρικη που βλεπετε στην υπογραφη μου, κατεβασα αυτο Intel® Chipset Software Installation Utility V9.1.1.1019 for Windows 32/64bit XP & 32/64bit Vista & 32/64bit Windows 7.(WHQL) το εκανα εγκτατασταση, μετα κατεβασα το P5B BIOS 2104 το οποιο μου εβγαλε σφαλμα στην εγκατασταση. Υστερα απο επανεκινηση το pc δεν εκανε ουτε μπιπ, εχω βγαλει τα παντα απο πανω, μνημες, καρτα γραφικων, usb, βγαλσιμο μπαταριας, reset bios... Δεν γινετε τιποτα.... εχετε τιποτα να προτεινετε?????
phanispal Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Τι error σου πέταξε; Η μητρική σου είναι η απλή Ρ5Β; Ρωτάω επειδή στο site της Asus βλέπω 16 διαφορετικά μοντέλα. Dual BIOS δεν έχει πάντως (απ' ό,τι θυμάμαι), οπότε αν έχει γίνει αυτό που όλοι φανταζόμαστε και απευχόμαστε, δύσκολα τα πράγματα..
konandrio Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Τι error σου πέταξε; Η μητρική σου είναι η απλή Ρ5Β; Ρωτάω επειδή στο site της Asus βλέπω 16 διαφορετικά μοντέλα. Dual BIOS δεν έχει πάντως (απ' ό,τι θυμάμαι), οπότε αν έχει γίνει αυτό που όλοι φανταζόμαστε και απευχόμαστε, δύσκολα τα πράγματα.. Ειναι η απλη, τι να εχει γινει δηλ. ατυχια φιλε μου. εγγυηση εχει? Εχει γινει ειδη παραγγελια απο πλαισιο, ηταν προγραμματισμενο να κανω αναβαθμιση στο pc, απλα ηθελα να φτιαξω ενα δευτερο για τον αδερφο και να ξεφορτωθω πολλα κοματια που εχω χυμα. Μαλλον δεν υπαρχει γιατρια, θα το κοιταξω με την εγγυηση, με καλυπτει??
phanispal Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Αν είναι εντός χρονικού ορίου, δεν αναφέρεις τίποτα περί BIOS update, και δεν το πάρουν γραμμή/δε δώσουν σημασία, έχεις ελπίδες..
konandrio Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Αν είναι εντός χρονικού ορίου, δεν αναφέρεις τίποτα περί BIOS update, και δεν το πάρουν γραμμή/δε δώσουν σημασία, έχεις ελπίδες.. Η εγγυηση ειναι σε ισχυ, την συσκευασια δεν την εχω, θα την δεχτουν σε αλουμινοχαρτο? τον επεξεργαστη τον βγαζω απο πανω?
phanispal Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Ε μην τη βάλεις κι εσύ σε αλουμινόχαρτο.. deliverάς είσαι; Βάλ' τη κάπου αλλού. Δε νομίζω να τεθεί θέμα.. Τον επεξεργαστή ναι, θα τον αφαιρέσεις απ' τη μητρική.
konandrio Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Ε μην τη βάλεις κι εσύ σε αλουμινόχαρτο.. deliverάς είσαι; Βάλ' τη κάπου αλλού. Δε νομίζω να τεθεί θέμα.. Τον επεξεργαστή ναι, θα τον αφαιρέσεις απ' τη μητρική. ok θα μπει σε λαδοκολα:p
virus33 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 οταν εκανες update δεν σου ζιτησε δισκετα για να δημιουργισει ενα αντιγραφο ασφαλειας; προφανος δεν μπαινει πουθενα τωρα ε΄; δεν ειμαι σιγουρος αλλα για κανε ενα reset την μητρικη σου .διπλα στην μπαταρια πρεπει να εχει ενα τζαμπερακι αν οχι βγαλε την μπαταρια για 24 ωρες λεω ισως
pcos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 απο οτι θυμαμαι καποιες ASUS εχουν το default bios μεσα στο CD που ερχεται με τη M/B. και ισως αν κανεις εκκινηση απο το CD να το ξαναπρογραμματισει. απλα βαλε το CD μεσα και κανε restart... ισως να πιασει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.