likoyrgos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Πριν από ενάμισι περίπου χρόνο αγόρασα ένα dvd player από την ΜICROLAND. Το μηχάνημα παρουσίασε από την αρχή ανεξήγητα κολλήματα γι’ αυτό μετά από τηλ . επικοινωνία με την ΜICROLAND αλλά και την αντιπροσωπεία αντικαταστάθηκε με ένα ίδιο. Τον τελευταίο καιρό παρουσίασε πάλι κάτι περίεργα κολλήματα κατά την διάρκεια αναπαραγωγής και ξακόλαγε μόνο με την διακοπή παροχής ρεύματος. Επικοινώνησα με αντιπροσωπεία μιας και η ΜICROLAND έχει κλείσει και μου είπαν να τους το στείλω. Αυτό και έκανα. Από τότε έχουν περάσει περίπου 3 εβδομάδες και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Σε τηλ επικοινωνία με την υπεύθυνη μου είπε ότι η εταιρεία δεν εμπορεύεται πλέον τέτοιου είδους προϊόντα παρά μόνο αναλώσιμα και πως είναι δύσκολο να γίνει αλλαγή γιατί δεν υπάρχει αντίστοιχο προϊόν.Επίσης οτι δεν έχουν τεχνικό για να το κοιτάξει. Ποιες πιστεύετε ότι πρέπει να είναι οι δικές μου ενέργειες; (το μηχάνημα είναι ακόμη στην εγγύηση)
parsifal Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Παραθέτω από τους Όρους Χρήσης του Insomnia: Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν : * ... * Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα . * ... Το παρόν θέμα κλειδώνεται, λόγω μη περιγραφικού τίτλου. Μπορείς να ανοίξεις ένα νέο θέμα, στον τίτλο του οποίου εν συντομία και με σαφήνεια θα περιγράφεις το πρόβλημα ή την ερώτησή σου. Έτσι βοηθάς: 1. Εσένα τον ίδιο, αφού υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να ανοίξουν και να διαβάσουν το θέμα μέλη που γνωρίζουν την απάντηση και/ή μπορούν να σε συμβουλέψουν. 2. Το forum που σε φιλοξενεί και τα υπόλοιπα μέλη του, αφού καθίσταται πιο αποτελεσματική η λειτουργία της Αναζήτησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.