sokis8 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους. Χρησιμοποιώ το notebook LG X110 και θέλω να βλέπω ταινίες blue ray στην τηλεόραση μου η οποία είναι η Samsung σειρά 7, 40". Έχω βρει κάποιες ταινίες (mkv μορφή) blue ray αλλά όταν προσπαθώ να τις δω είτε κατευθείαν στο notebook ή στην tv, ή η ταινία πάει λίγο αργά (κάτι σαν καρε καρε αλλά με απειροελάχιστη οπτική καθυστέρηση) με αποτέλεσμα οι υπότιτλοι να παίζουν πιο γρήγορα και να μην συμπίπτουν με τις σκηνές τις ταινίας. Χρησιμοποιώ τον KM player(v. 1435) και σύνδεση με την τηλεόραση καλώδιο vga (windows xp home edition). Τι πρέπει να κάνω για να αναπαράγονται οι ταινίες (blue ray, hd) σωστά και στο pc και στην tv????
akismei Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 το προβλημα το εμφανιζει και στα απλα dvdrip ή μονο στα mkv? επισης απο τη διαχειρηση εργασιων δες ποση ειναι η cpu usage. εαν ειναι 100% τοτε φταει το γεγονος οτι ισως ο επεξεργαστης σου ειναι λιγος για τα mkv. υ.γ. δοκιμασε ομως και την παρακατω περιπτωση : στον mkplayer kane ΔΕΞΙ κλικ και μετα video ( advanced) και μετα pane video renderer kai τσεκαρε το wmr9 renderless.
sokis8 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 το προβλημα το εμφανιζει και στα απλα dvdrip ή μονο στα mkv?επισης απο τη διαχειρηση εργασιων δες ποση ειναι η cpu usage. εαν ειναι 100% τοτε φταει το γεγονος οτι ισως ο επεξεργαστης σου ειναι λιγος για τα mkv. υ.γ. δοκιμασε ομως και την παρακατω περιπτωση : στον mkplayer kane ΔΕΞΙ κλικ και μετα video ( advanced) και μετα pane video renderer kai τσεκαρε το wmr9 renderless. Μόνο στα mkv φίλε.
Death_In_Paradise Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 το καλώδιο VGA φταίει...Δεν σηκώνει τις αναλύσεις
sYn Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Το να δεις συμπιεσμένα mkv αρχεία από netbook, με αυτό τον επεξεργαστή και καθόλου gpu acceleration, είναι λίγο δύσκολο. * Εγώ με τον T2300, έχω ορισμένα κολλήματα..
ermis01 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Τα σπασίματα τα κάνει ακόμα και αν το mkv είναι σε SD (π.χ DVD-rip) ή μόνο στα HD (720p, 1080p)?? Αν συμβαίνει το δεύτερο, είναι αδύναμο το λαπτοπ σου. Εγώ συνδέω το λαπτοπ με την TV μέσω S-video (σύνδεση του πρωκτού δλδ) και παίζουν όλα (και τα HD) μια χαρά. Πιστεύω ότι το τελευταίο που φταίει είναι το καλώδιο.
micos000 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μην το παλεύεις άδικα. Κάντο dvd ή πάρε έναν wd ή lacie media player, κάτι σαν το WD TV ή τον Lacinema Ragged. Το 1ο δεν έχει δίσκο, το 2ο έχει. Το lg δεν νομίζω να σηκώσει mkv-x264 αρχεία, τα οποία θέλουν 2.0 GHz και πάνω ή κάποια κάρτα γραφικών που να μπορεί να στηρίξει τέτοια αρχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.