konstantinos77 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Σημερα για πρωτη φορα μου εβγαλε μηνυμα ο υπολογιστης cpu fan error press f1 to resume χωρις να εχω κανει τιποτα .Βασικα ειχα κανει αναβαθμιση τα bios αλλα πριν αρκετο καιρο ,οπως επισης το cpu Q-fan speed το ειχα βαλει στο enabled και στο turbo.Αλλα και αυτο καιρο πριν .Δεν ειχε δειξει ποτε προβλημα.Εκανα ενα googling και ειδα οτι η asus εμφανιζει παρομοια προβληματα οταν ανιχνευει χαμηλες στροφες αλλα δεν θα επρεπε αυτο να το κανει εξαρχης?Πως του την βαρεσε ξαφνικα .
d3m0n Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Και εμένα μου το έκανε με την asus,δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα για να ανησυχείς από την στιγμή που δουλεύει ο ανεμηστήρας....
pcos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 και μενα το κανει οποτε το θυμηθει. για να δω μηπως υπαρχει νεο ΒΙΟΣ..
konstantinos77 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Nαι το ελεγξα και δουλευει .Τωρα μπηκα στα bios και εβαλα το q fan control στο disable(default),αλλα δεν καταλαβαινω...Οι στροφες τωρα θα ειναι σταθερες ή θα ελεγχονται παλι απο την μητρικη ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:05 ---------- Απο το site της Asus εχει τα bios απο global και global (dlm)?Εχει σημασια τι διαλεγω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.