Προς το περιεχόμενο

O σκληρος φταιει?

ChrisRX-8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους...σημερα κ συγκεκριμενα πριν απο λιγη ωρα καθως ανοιξα το pc..βλεπω πως εχει κολλησει στο LOGO της μητρικης (P35C-DS3R) κ δεν προχωραει καθολου!Ουτε καν μπορω να μπω στο BIOS.Υστερα ανοιγω το κουτι κ βγαζω τον σκληρο κ τον ξανα τοποθετω...μετα εφοσον εχει κολλησει για αρκετη ωρα παλι στο ιδιο σημειο..προχωραει κ μου γραφει...''Verifuing DMI Pool Data....Update Success.Boot From CD/DVD.Disk Boot Faillure/Insert System Disk And Press Enter.

Βαζω το CD των Windows Xp κ επειτα αφου μου ζηταει να κανω install η Repair κ στις 2 περιπτωσεις μου γραφει...Setup did not find any hard disk drive.Installed in your computer.

Tι συμπερασμα βγαζεται στο προβλημα μου?Λετε να τα επαιξε ο σκληρος?(Seagate 500 GB Barracuda 7200)To pc το εχω 1,5 χρονο...!

Eυχαριστω!

Δημοσ.
7200.11 ε;;

R.I.P. μάλλον...

Ναι φιλε κ sorry που το ξεχασα 7200.11

Γνωριζει κανεις να μου πει ποσο καιρο ειχαν εγγυηση?Γιατι ειχα ακουσει απο εναν γνωστο πως του ειχε χαλασει ενας Seagate (Παλιοτερο μοντελο) κ τους εστειλε mail με τα στοιχεια που εχει πανω ο σκληρος κ του εστειλαν καινουργιο!

Οποτε παμε για καινουργιο!

Δημοσ.

Από που το είχες πάρει το pc ;;

Ζήτα αντικατάσταση από εκεί που το πήρες με έναν σκληρό ίδιας χωριτηκότητας αλλά από την σειρά 7200.12 που είναι άψογη...

Δημοσ.
Από που το είχες πάρει το pc ;;

Ζήτα αντικατάσταση από εκεί που το πήρες με έναν σκληρό ίδιας χωριτηκότητας αλλά από την σειρά 7200.12 που είναι άψογη...

Τον εχω παρει απο εναν φιλο του πατερα μου που εργαζεται (IQ SOLUTIONS)

Το μονο που σκεφτομαι τωρα ειναι βασικα να παω να αγορασω εναν WD 500GB μονο κ μονο για να μπορω να κανω την δουλεια μου...κ να βγαλω τον Seagate κ να τον δωσω εκει στην εταιρια για να τον αντικαταστησει..αλλα ξερω γω Seagate παλι?Χμμμ...!!!

Σε ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Οι Seagate σκληροι μια χαρα ειναι σαν ολους τους αλλους. Απλα η παρτιδα η συγκεκριμενη

βγηκε ελλατωματικη ολη. Τοσα φορουμ βουϊξαν... μεχρι και firmware ειχαν βγαλει, εσενα

δε πηρε κατι το αυτι σου? το προσπερναμε αυτο: πηγαινε τον για αλλαγη. Ειναι γνωστο το

προβλημα που εχουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...