Προς το περιεχόμενο

Έπεσε ο εξωτερικός σκληρός........

loukas77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α' ημίχρονο

Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να σώσω τα δεδομένα??? Δεν με νοιάζει ΚΑΘΟΛΟΥ ο δίσκος... Μόνο τα αρχεία θέλω........... Λογικά έχω εγγύηση αφού το κουτί γράφει 5 χρόνια όμως δεν με ενδιαφέρει απλά να μου δώσουν άλλον... Τα αρχεία με καίνε. Οποιαδήποτε βοήθεια είναι απολύτως χρίσημη...

Β' ημίχρονο

Λέτε να τον ανοίξω και να δω τι παίζει ή να πάω να πάρω άλλον τσάμπα με την εγκύηση και με τα λεφτά που θα χάλαγα για έναν καινούργιο, να πάρω έναν 2ο για backup του backup??? :P Έχω ήδη αρχίσει το κατέβασμα κάνοντας "recover" τα αρχεία από το internet......... (όχι, δεν τα είχα κάνει backup σε online χώρο... Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε...)

και το γκολ με ψαράκι στο Γ στο 94', σε αποκλειστικότητα :

Μόνο κάτι φοτογραφίες της αδερφής μου έχω χάσει........ Αλλά θα το υποστώ... Βασικά θα τη βάλω να βρίσει αυτόν τον φίλο μου :P

παίζει σαφώς πιο μελετημένα στο 2ο ημίχρονο

τί πίνετε ρε παιδιά τέλος πάντων

Δημοσ.

Κατέβασε το file scavenger και βάλτο να ψάξει, έχε έναν έτοιμο δίσκο με χώρο για να σώσεις ότι βρει (αν βρει). Η θεωρία μπορεί να λέει διάφορα αλλά στην πράξη έτσι έσωσα δίσκο που είχε πέσει κάτω και δεν αναγνωριζόταν με τίποτα.

Δημοσ.

τα δεδομενα σου αν δεν μπορεσεις να τα παρεις εσυ, μπορει κατα πασα πιθανοτητα εταιρεια που ειδικευεται σε αυτον τον τομεα. Δεν εχω εμπειρια καμια για να σου δωσω συμβουλες, το μονο που υποψιαζομαι ειναι το τσουχτερο αντιτιμο

Δημοσ.
Κατέβασε το file scavenger και βάλτο να ψάξει, έχε έναν έτοιμο δίσκο με χώρο για να σώσεις ότι βρει (αν βρει). Η θεωρία μπορεί να λέει διάφορα αλλά στην πράξη έτσι έσωσα δίσκο που είχε πέσει κάτω και δεν αναγνωριζόταν με τίποτα.

Φίλε τον σκληρό δεν τον βλέπει το pc καθόλου..... Από ότι έχω καταλάβει δεν γυρίζουν οι μέσα δίσκοι... Αύριο θα τον πάω πίσω να μου δώσουν άλλο με την εγγύηση... Λες να δοκιμάσω και ας μην τον βλέπει με τίποτα??? Πιστεύω πως ούτε το πρόγραμμα θα τον δει... Όσο για τις εταιρίες με τα τσουχτερά αντίτιμα... Εντάξι δεν αξίζουν ΤΟΣΑ όσα ζητάνε αυτοί............. (200 +++) Ευτυχως έχω εργασίες κλπ στο PC μέσα. Δεν τα είχα περάσει εκεί. Πιο πολύ multimedia τον είχα.

Δημοσ.

(δεν είμαι ο alerasta, αλλά)

Λες να δοκιμάσω και ας μην τον βλέπει με τίποτα??? Πιστεύω πως ούτε το πρόγραμμα θα τον δει...

τί έχεις να χάσεις εκτός από κανένα 5λεπτο να κατεβάσεις κάποιο πρόγραμμα, να το εγκαταστήσεις, να το ξεκινήσεις, και να δεις (με τη μία) εάν βλέπει το δίσκο για να προχωρήσει παρακατ';

Δημοσ.

Και εμενα μου επεσε ο εξωτερικος σκληρος πριν κανα μηνα οταν δουλευε απ'το γραφειο και κανει εναν περιεργο θορυβο και δεν τον αναγνωριζει ο υπολογιστης. Αυτο σημαινει πως πεθανε... παλι καλα ειναι στην εγγυηση και θα μου τον αντικαταστησουν. Μην τυχον και τους πεις οτι επεσε γιατι δεν θα στον αλλαξουν. Πες τους οτι πηγες να τον συνδεσεις και δεν δουλευε. Επισης πρεπει να μην εχει σημαδια απο χτυπηματα οπως γρατζουνιες γιατι δεν τα καλυπτει η εγγυηση.

Δημοσ.

Το μαθήματα όμως που πήρα σήμερα είναι πολλά...

1) ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ Maxtor...

2) ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ εξωτερικοί δίσκοι σε σπίτια φίλων...

3) Πρέπει να έχω και backup του backup..............

Ευχαριστώ προκαταβολικά........... :fear:

Το μόνο μάθημα που έπρεπε να μάθεις είναι να μή ρίχνεις τους δίσκους ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΩ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. Τι σου φταίει που ήτανε maxtor συγκεκριμένα?

Πάντος κρίμα, ειδικά για τα αρχεία που έχασες :-(

Δημοσ.

Στην περίπτωσή μου είχε τραβήξει το 80% των δεδομένων από εξωτερικό δίσκο που έκανε πολύ παράξενο θόρυβο μετά από πτώση και δεν τον έβλεπε ούτε το bios ούτε το λειτουργικό (τοποθετημένο εσωτερικά). Μετά το recovery έγινε σουβέρ βέβαια.

Κρίμα πάντως για τα data σου :/

Δημοσ.
η μισή ντροπή δική μου-η μισή του parsifal

parsifal ή phanispal?

Εν πασει περιπτωσει επειδη δε διαβασα ολο το θρεντ, του ειπατε του παιδιου πως μπορει να ανακτησει τα δεδομενα σε εταιρια ανακτησης?

Και εγω προσφατα εχασα τον δικο μου, κανει αυτο το τζζζ που οπως πολυ κατατοπιστικα περιγραφεις και μετα σταματαει και εξου απο την αρχη...

Τα δεδομενα ομως εφοσον υπαρχει στην μαγνητικα ταινια μεσα απο το περιβλημα μπορεουν να ανακτηθουν. Αλλα λογικα οι εταιριες ζητα πολλα. Εγω δεν μπηκα καν στον κοπο να τους ρωτησω ποσο.

Δημοσ.

Τον πήγα στο πλαίσιο και με πήρανε τηλέφωνο σήμερα ότι θα μου τον αντικαταστήσουν, να πάω όποτε μπορώ να μου δώσουν καινούργιο... (δηλαδή πάνε τα data, anyway γλύτωσα 85 ευρώ...) Φανταστείτε αυτός που με πήρε τηλέφωνο να το διαβάζει αυτό και να δει ότι δεν χάλασε μόνος του αλλά... έπεσε :P:p:p Όσο για αυτό που λέτε να τον έκανα εσωτερικό (δεν μπορώ πια, έγινε ιδιοκτησία του πλαισιίου.........) υπέθεσα πως αφού έκανε το "τζζζζ" δεν γύριζαν τα δισκάκια μέσα ή ό βελόνες δεν μπορούσαν να κουνηθύν για να διαβάσουν... Πάντως τον ήχο που έκανε όταν γύριζε και διάβαζε δεν τον έκανε καθόλου... Πήγα να πάρω και έναν εσωτερικό 1TB το σάββατο που τον πήγα αυτόν και... δεν είχε κανένα από τους 3 που είχα βάλει στο μάτι (τι προτότυπο) και δεν είχαν και πληροφορίες για το πότε θα τους έρθουν (τι προτότυπο... :P). Θέλανε να μου πολύσουνε έναν Green WD το αργό μοντέλο... Εγώ απάντησα, ευχαριστώ πολύ, δεν θα πάρω :lol: Λοιπόν παιδιά σας ευχαριστώ για όλες τισ απαντήσεις σας και από τα λάθη μας μαθαίνουμε... Τώρα που ξέρω δεν θα κάνω πάλι ίδια πατάτα (ποτέ μην λες ποτέ... :o). Επειδή δεν παίζει να έχουν πάλι τον onetouch 4 αν μου πούν να πάρω έναν άλλο με τα ίδια λεφτά/χαρακτηριστικά ποιον προτείνετε? (δεν πιστεύω πως θα μου δώσουν επιλογή όμως να διεκδικήσω τα δικαιώματά μου :devil:). Ευχαριστώ και πάλι παιδιά.

Δημοσ.

Σήμερα πήγα και πήρα έναν καινούργιο που μου δώσανε! Πήρα τον Toshiba StorE art 1TB. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι είναι σε fat32 αυτός. Να τον κάνω ntfs ή όχι? Εκτός του 4GB limitation έχει κάτι καλύτερο το fat32 που θα με πείσει να το κρατήσω??? Τόσον καιρό όλοι μου οι δίσκοι ήταν ntfs. Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...