ne3go Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Σας χαιρετώ και ευελπιστώ στην βοήθεια σας μιας και είμαι ψιλοάσχετος με τα τεχνικά. Το laptop μου (HP Pavilion dv9700) είχε κανονικότατη σύνδεση (με ethernet) στο internet, και ξαφνικά διακόπτεται η επικοινωνία μεταξύ router και laptop! Δοκίμασα στον desktop, και λειτουργεί κανονικά το router... Κατέβασα όλους τους ενημερωμένους Network drivers απ'την HP και τους ξανάκανα εγκατάσταση στο laptop και πάλι τίποτα...Καμμία επαφή με το router, δεν το βλέπει ο υπολογιστής. Εν'τω μεταξύ στη Διαχείριση συσκευών, κάτω από τους "Προσαρμογείς Δικτύου" μου έχει ένα κίτρινο σήμα στο 6ΤΟ4 adapter! Δεν βρήκα κάποια βοήθεια για ενημέρωση αυτού του driver στο google που έψαξα. Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει,ευχαριστώ εκ'των προτέρων! Υ.Γ. Το router είναι το ασύρματο BaudTec που έδινε το καλοκαίρι το ConneX. Ούτε ασ'υρματα το βλέπει ο laptop.Δοκίμασα και με ένα LevelOne που έχω και πάλι τίποτα.
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 αν βγαινει με κιτρινο σημα τοτε υπαρχει προβλημα στην εγκατασταση των drivers.εγω θα ελεγα να κανεις κανα format με τα recovery cd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.