Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Στην αρχή ναι , μετά το έβαλα στην κάρτα γραφικών αλλά πάλι τίποτα ...
konandrio Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Στην αρχή ναι , μετά το έβαλα στην κάρτα γραφικών αλλά πάλι τίποτα ... Ti την ηθελες την onboard? Κακος δεν εκανες αλλαγες στην παραγγελια σου. Την μνημη την βλεπει ολοκληρη 3 giga? Ψαξε καλα στο bios για να απενεργοποιησης την onboard, κατεβασε τους νεους drivers της ati και μην μενεις σε αυτους που θα περασουν τα win αυτοματα ή σ αυτους που ηρθαν με την καρτα σου (cd), αν εχεις εικονα απο την εξοδο της pci-ex εισαι οκ?
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Ti την ηθελες την onboard?Κακος δεν εκανες αλλαγες στην παραγγελια σου. Την μνημη την βλεπει ολοκληρη 3 giga? Ψαξε καλα στο bios για να απενεργοποιησης την onboard, κατεβασε τους νεους drivers της ati και μην μενεις σε αυτους που θα περασουν τα win αυτοματα ή σ αυτους που ηρθαν με την καρτα σου (cd), αν εχεις εικονα απο την εξοδο της pci-ex εισαι οκ? Την μνήμη ναι τελικά την βλέπει ολόκληρη ... το θέμα είναι οτί τα windows 7 έχουν από μόνα τους τα drivers , πως θα τα κατεβάσω και από που για την κάρτα γραφικών?
phanispal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx Τίποτα , το cataclysm center δεν την βλέπει καν την 4870 την 3300 μου έχει και αυτό ... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:21 ---------- Τίποτα , το cataclysm center δεν την βλέπει καν την 4870 την 3300 μου έχει και αυτό ... Εντάξει το φτιάξαμε μην ρωτάτε τι και πως 1 θα πω . Στο πλαίσιο είναι μακάκες ...
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Οι τυπάδες από το πλαίσιο μας είχαν πει οτί δεν χρειαζόμαστε drivers για τα win 7 . Και μας είχανε δώσει μόνο τα drivers για την mobo αλλά για xp και vista μόνο ... Είχαμε απευδήσει που δεν μπορούσαμε να κάνουμε την κάρτα γραφικών να δουλέψει (μία μέρα μας έφαγε) και τους το πήγαμε . Μας είπαν χαρακτηριστικά "Αχχχ , ξεχάσαμε να σας δώσουμε τα drivers της κάρτας γραφικών , χίλια συγνώμη ..."
mohic4n Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μάγκες τελικά το pc ήρθε και πήραμε και ups . Βάλαμε όμως μία albatron HD 4870 1GB αντί για την 4850 παρόλα αυτά το μηχάνημα όταν πατάω dxdiag στο run για να δω τη έχει και καλά μου δήχνει την onboard vga Ati radeon hd 3300 και αφού έβαλα κάποια games είδα οτί το call of duty έπαιζε με πολλοί low fps ... Τι μπορεί να φταίει ? Λειτουργικό windows 7 x64 bit . Sorry, αλλα αυτο που λες δε στεκει... Αποκλειεται να εβαλες επανω την 4870, και να μη περασαν τα 7αρια drivers. !!! Εδω περασε η RC version οδηγους για την X700 Pro (πριν με αφησει χρονους...) !!! Δεν με πειθεις
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Sorry, αλλα αυτο που λες δε στεκει... Αποκλειεται να εβαλες επανω την 4870, και να μη περασαν τα 7αρια drivers. !!! Εδω περασε η RC version οδηγους για την X700 Pro (πριν με αφησει χρονους...) !!! Δεν με πειθεις Ρε φίλε δεν υπάρχει πρόβλημα , δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν . Ο παραπάνω φίλος ρώτησε γιατί τα πήρα μαζί τους και σας είπα . Αυτό έγινε και αυτό ξέρω εγώ ... Εκτός αν κάναν και τίποτα άλλο όταν τους το πήγανε και δεν μας το είπανε ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.