liopyr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Η παραγγελία αλλάζει όποτε θες. Και αφού την παραλάβεις άμα θες.
grimpr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Να αλλάξεις τον 925; Γιατί τι έχει; Βρωμάνε τα πόδια του; Αυτη η CPU σε βγάζει μια δεκαετία για τις ανάγκες σου. Ξεκόλα απο τις CPU...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Όπως λέει και ο Gimpr δεν χρειάζεται , κάνα ups ?
liopyr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Όπως λέει και ο Gimpr δεν χρειάζεται , κάνα ups ? Δεν είπε κανένας να αλλάξεις cpu. Αλλά triple channel μνήμες σε mobo που δεν υποστηρίζεται, ε είναι κωμικό.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δεν είπε κανένας να αλλάξεις cpu.Αλλά triple channel μνήμες σε mobo που δεν υποστηρίζεται, ε είναι κωμικό. Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τις μνήμες κάποιος με ελληνικά και λιανά please . Sorry αν σας σπάω τα @@ αλλά είμαι άπειρος σε αυτά .
konandrio Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τις μνήμες κάποιος με ελληνικά και λιανά please . Sorry αν σας σπάω τα @@ αλλά είμαι άπειρος σε αυτά . Χωρις να ειμαι σιγουρος η μια θα σου ειναι αχρηστη. Ups δεν ειναι απαραιτητο για προφυλαξη, μπορεις να παρεις και ενα πολυμπριζο ασφαλειας που θα σου παει πολυ ποιο οικονομικα. http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Protection/Surge-Protectors/Turbo-X-Safety-Plug-9-Way-Tel-J9MS.htm
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Χωρις να ειμαι σιγουρος η μια θα σου ειναι αχρηστη.Ups δεν ειναι απαραιτητο για προφυλαξη, μπορεις να παρεις και ενα πολυμπριζο ασφαλειας που θα σου παει πολυ ποιο οικονομικα. http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Protection/Surge-Protectors/Turbo-X-Safety-Plug-9-Way-Tel-J9MS.htm Τα είδαμε και αυτά στο μαγαζί απλώς δεν ξέραμε περί τίνως πρόκειται ... Αξίζουν η θα ναι καμιά μούφα ?
konandrio Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Τα είδαμε και αυτά στο μαγαζί απλώς δεν ξέραμε περί τίνως πρόκειται ... Αξίζουν η θα ναι καμιά μούφα ? Δεν θα εχεις προβλημα για καψιμο απο υπερτασεις, ομως σε περιπτωση διακοπης ρευματος να ξερεις οτι το pc θα κλεισει ακαριαια.
mohic4n Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 1 . Πάνω κάτω ήξερα τη παίζει ρε 2 . Στο πλαίσιο μου είπανε πως δεν υπάρχει ασυμβατότητα στην παρεγγελεία ... Γιατί προφανώς τα έλενξαν και εκεί . Επειδή δεν είμαι και πολλοι σχετικός με αυτά για αυτό ρωτάω μην με παίρνεις από τα μούτρα κατευφθείαν . Απο οτι φαινεται εκ των υστερων δεν ηξερες και δεν εμαθες και τιποτα. Κανε οτι σου λενε τα παιδια απο πανω μπας και προλαβεις να γλυτωσεις τιποτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μάγκες τελικά το pc ήρθε και πήραμε και ups . Βάλαμε όμως μία albatron HD 4870 1GB αντί για την 4850 παρόλα αυτά το μηχάνημα όταν πατάω dxdiag στο run για να δω τη έχει και καλά μου δήχνει την onboard vga Ati radeon hd 3300 και αφού έβαλα κάποια games είδα οτί το call of duty έπαιζε με πολλοί low fps ... Τι μπορεί να φταίει ? Λειτουργικό windows 7 x64 bit .
mohic4n Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Στο BIOS ειναι ορισμενο το onboard VGA chipset να βγαζει εικονα στην οθονη. Μπες και αλλαξε το σε PCI-E. Αν και θα μπορεις λογικα να τα χρησιμοποιησεις και τα δυο νομιζω...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Στο BIOS ειναι ορισμενο το onboard VGA chipset να βγαζει εικονα στην οθονη. Μπες και αλλαξε τοσε PCI-E. Αν και θα μπορεις λογικα να τα χρησιμοποιησεις και τα δυο νομιζω... Το άλλαξα σε pci - express αλλά μάλλον τίποτα . Πάλι 3300 μου λέει το dxdiag ...
ahristos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Το μόνιτορ δεν πιστεύω να το σύνδεσες στη έξοδο της μητρικής ε;
phanispal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Το μόνιτορ δεν πιστεύω να το σύνδεσες στη έξοδο της μητρικής ε; Χεχε αυτό κι αν θα 'ταν legendary..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.