Προς το περιεχόμενο

Windows 7 ποια έκδοση???

lefteris210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδιά , ήθελα να ρωτήσω ποια εκδώσει μου προτείνεται να αγοράσω γιατί έχουνε k διαφορετικές τιμές...

θέλω σε x64bit το PC είναι για home χρήση όπως κύριος Games,ιντερνετ,music k καμια ταινία, αλλα πάνω από όλα games.

PC Spec: 8400 dual Core 3Ghz

Ati 4870 1Gb

4Gb Ram Corsair 800Mhz

Gygabyte P45 DS3R Mobo

Δημοσ.

Home Premium. Δε νομίζω να σου χρειάζεται κάτι απ τα extras των υψηλότερων εκδόσεων.

Retail (άπειρες εγκαταστάσεις) / DSP (3 νομίζω αλλά μ ένα τηλέφωνο στη microsoft, συνήθως «εγκρίνουν» μερικές ακόμα) εξαρτάται από τη χρήση που θα κάνεις και το πορτοφόλι σου.

Δημοσ.

και εγώ πιστεύω ότι η Home με καλύπτει πλήρως χωρίς προβλήματα.

και κάτι άλλο.

υπάρχει διαφορά στην έκδοση του "θείου" με την original εφόσον k στις 2 γίνονται updates από την microsoft??

Δημοσ.

θα ηθελα να ρωτησω το εξης:εχω core 2 duo στα 32 vista.πρεπει να παω στα windows 7 ultimate 64 ή 32?εχω 2 γιγα μνημη.ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.
δεν γνωρίζει κανένας ρε παιδιά ??

Eπιλογές είναι αυτά φίλος ;) Προσωπικά εγώ θα τα έσκαγα 90 ευρώ για original απο Amazon. Αλλά αφού με καλύπτει και ο "θείος" γιατί να τα πετάξω ;) Αργότερα βλέπουμε ;)

Δες και στο Microsoft store αγορά με download ποσο έχει ?

Δημοσ.
θα ηθελα να ρωτησω το εξης:εχω core 2 duo στα 32 vista.πρεπει να παω στα windows 7 ultimate 64 ή 32?εχω 2 γιγα μνημη.ευχαριστω εκ των προτερων.

Εισαι για τα 32 (χ86)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...