Προς το περιεχόμενο

Αξιοπιστο site για games reviews ??

mdr21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανένα ξένο site δε θεωρώ ότι έχει αξιόπιστα reviews.Και είμαι κάθετος σε αυτό απολύτως.Γενικά δεν ασχολούμαι και πολύ με τη γνώμη του καθενός.Βλέπω βιντεάκια και καμιά φωτογραφία και μέχρι εκεί.Μετά από τόσα χρόνια θαρρώ πως ξέρω ποιά είναι τα γούστα μου πάνω απ όλα, κάτι που σε μεγάλο βαθμό καθορίζει αν ένα παιχνίδι θα μου αρέσει ή όχι.

Γενικά είναι θέμα γούστου παιδιά όλα.Μη δίνετε και πολύ βάση στο τι λένε 2-3 μεγάλα site.Άντε στην τελική κοιτάξτε κανένα metacritic να δείτε ένα μέσο όρο που όσο και να πεις είναι μια ένδειξη.

Δημοσ.

Και εγώ δεν θα πρότεινα με τίποτα να διαβάζεις adventures reviews στα gamespot, ign κλπ - τα θεωρώ ότι χειρότερο σε 'δύσκολα' είδη όπως τα adventures.

Πέρα από το Adventure Advocate (:P), και ειδικά όσον αφορά τα adventures, προτείνω επίσης τα adventuregamers.com και gameboomers.com. Το Just Adventure τον τελευταίο καιρό έχει μείνει πολύ πίσω (ο Randy αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας) αλλά σε παλαιότερους τίτλους έχει μερικά εκπληκτικά κείμενα.

Τέλος, για RPGs ξεκίνα από το http://www.rpgwatch.com, θα βρεις μεγάλο πλούτο αλλά και αναφορές reviews σε άλλα sites.

Δημοσ.

Σε γενικες γραμμες το Eurogamer απο εμενα. Θα διαβασεις πραγματα σωστα και θα εχεις μια καλη εντυπωση για το καθε παιχνιδι που σε ενδιαφερει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...