Προς το περιεχόμενο

Αξιοπιστο site για games reviews ??

mdr21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Εχετε να προτεινετε καποιο αξιοπιστο και full ενημερομενο site/blog με reviews/rating για games?

Μπαινω σε κανα 2 γνωστα οπως το gamespot αλλα εχω καταλαβει οτι προωθουν συγκεκριμενα παιχνιδια χωρις να το αξιζουν.

Πολλες φορες παιχνιδια που πηρανε 8,5 και 9,0 μου φανηκαν χαλια ενω αλλα αγνωστα που ειχαν παρει 6.0-6.5 αλλα τα δοκιμασα επειδη μου ειχε φανει ενδιαφερον το concept τους τελικα μου βγηκαν πολυ καλα!!

:rolleyes:

Δημοσ.
Καλησπερα!

Εχετε να προτεινετε καποιο αξιοπιστο και full ενημερομενο site/blog με reviews/rating για games?

Μπαινω σε κανα 2 γνωστα οπως το gamespot αλλα εχω καταλαβει οτι προωθουν συγκεκριμενα παιχνιδια χωρις να το αξιζουν.

Πολλες φορες παιχνιδια που πηρανε 8,5 και 9,0 μου φανηκαν χαλια ενω αλλα αγνωστα που ειχαν παρει 6.0-6.5 αλλα τα δοκιμασα επειδη μου ειχε φανει ενδιαφερον το concept τους τελικα μου βγηκαν πολυ καλα!!

Υπαρχει παντα υποκειμενικοτα στην κριτικη ενος game (και πολλες φορες σκοπιμοτητα...)

Προσωπικα παρακολουθω και διαβαζω τις αποψεις του παροντος forum, και αν δω οτι πολυς κοσμος εχει ενθουσιαστει, ή πολυσυζητησει καποιοπν τιτλο, τοτε τον αγοραζω.......

Δημοσ.
Καλησπερα!

Edge-online.com

Δεν θα βρεις πολλα παιχνιδια (γιατι υπαρχει και περιοδικο) αλλα οι ανθρωποι ειναι επαγγελματιες. Στα περισσοτερα παιχνιδια ειναι "μεσα" αλλα αυτο που ξεχωριζει απο αυτους ειναι το ιδιο το review. Συμβουλη μου ειναι να μην κοιταξεις καν την βαθμολογια. Απλα διαβασε το review που γραφουν και βγαλε τα δικα σου συμπερασματα.

Μονο ετσι θα εχεις μια καλυτερη ιδεα του τι να περιμενεις απο καποιο παιχνιδι.

Δημοσ.

Το IGN δεν το εμπιστευομαι με τιποτα, ειδικα τα τελευταια χρονια. Εχει κανει μετρια παιχνιδια (η χειροτερα) να φαινονται "κορυφαια". Ασε που εχει και κατι reviewers που γραφουν λες και απευθυνονται σε παιδακια 12 - 15 χρονων.

Δημοσ.

Καλα το IGN ειναι απλα αθλιο.Ειδικα μερικοι reviewers τους ειναι ΠΟΛΥ χαλια.(Δειτε κριτικη φιφα10pc 7/10!!!!)

To gamespot παλιοτερα ηταν καλο αλλα μετα χαλασε μολις αρχισαν να πεφτουν τα "πακετα".

To eurogamer εχει αρχισει να ανεβαινει κυριως λογω της αυστηροτητας του στις κριτικες διοτι σπανιως βαζει πλεον πανω απο 8 αλλα και αυτο εχει μερικα ακυρα reviews.

Γνωμη μου ειναι να μπαινεις Metacritic και απο εκει να ψαχνεις για καποια ξενα μη αγγλοφωνα sites τα οποια κανουν εκτενη review(ειδικα Πολωνια,Σκανδιναβια).

Δημοσ.

Και σε μένα αυτό που μου αρέσει πλέον είναι το eurogamer γιατί είναι αρκετά αυστηρό και δεν χαρίζετε ακόμα και σε μεγάλους τίτλους.

Δημοσ.

+1 για μένα στο Edge. Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες και δεν δίνουν βάση στη βαθμολογία. Όπως είπε και ένα φίλος πιο πάνω οι τύποι ρίχνουν το βάρος στο ίδιο το review. Σκέψου ότι η βαθμολογία που δίνουν είναι μια γενική και αν δεν κοιτάξεις προσεκτικά στο τέλος του κειμένου δεν πρόκειται να την καταλάβεις (είναι απλά ένας αριθμός χωρίς καμία αναφορά).

Δημοσ.

το δικο μου χιχιχι

νομιζω πως τα forums κανουν καλυτερη δουλεια σε αυτο το κομματι

πολυ απλα γιατι μιλας με ατομα που το εχουν παιξει πριν απο εσενα και ρωτας αυτα που ενδιαφερουν εσενα

Δημοσ.

Edge/Eurogamer/Metacritic...

Αλλα +200 για τα φόρουμ.. Η άποψη του καθενός έχει και αντίλογο οπότε δύσκολα μπορεί να προωθήσει κάποιος ηθελημένα ένα παιχνίδι.

Δημοσ.
Καλα το IGN ειναι απλα αθλιο.Ειδικα μερικοι reviewers τους ειναι ΠΟΛΥ χαλια.(Δειτε κριτικη φιφα10pc 7/10!!!!)

Ναι συμφωνω για το IGN.Τρανο παραδειγμα το περσινο οπου FIFA 09 & pes 2009 ειχαν μοιραστει τον ιδιο βαθμο!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...