Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με linksys 160n

mchrisober

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
λοιπον... με παιρνουν σημερα απο τον ΟΤΕ και μου λεν το εξης παραδοξο...

Η γραμμη μου μια εχει θορυβο και μια χανετε στιγμιαια.... Ανεξηγητο για αυτο θα στειλουν συνεργειο στο dslam για να ελεξουν την γραμμη... Για να δουμε την συνεχεια.....

logika θα στειλουν ατομο η να ελεγ3ει την καρτα στο dslam η να παρει μετρησεις χαλκου και να σου αλλαξουν κανα ζευγαρι αμα υπαρχει spare.an kai to πιο πιθανο ειναι να σου πουν α παιζεις με λινκσυς βγαλτο και βαλε αυτο που σου δωσαμε και οτι ειναι θεμα εξοπλισμου.η να πουν οτι δεν υπαρχει προβλημα η οτι φταιει το σπιτι σου και η καλωδιωση και τετοια.και εφοσον με του οτε παιζεις μια χαρα δεν βλεπω να γινονται πολλα.

πες τους να σου ρίξουν το attenuation όπως λέει στην διαφήμιση του ΟΤΕ :o

(μη γελάτε ρε :P )

γιατί μόνο η γκόμενα είναι αν καταλαβαίνει?

το ότι λένε ψέματα πως μπορούν να κατεβάσουν το attenuation δεν φτάνει? :o

ναι το ριχνεις το attenuation.πως μα πολυ απλα .ξηλωνεις ολα τα σιδερενια box και τα κανεις πλαστικα και ξηλωνεις ολα τα καφαο με τις βιδες και τα κανεις με regkletes .με την σκουρια και την οξειδωση που θα φυγει να δεις ποσα προβληματα θα λυθουν.

Δημοσ.

παιδια τελικα λυθηκε το προβλημα, δεν ξερω τι εκαναν, μαλλον απο dslam διορθωσαν κατι και τωρα παιζει πολυ καλα... δεν εχω κανενα προβλημα... οποτε ο ΟΤΕ εκανε την δουλεια του..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...