mchrisober Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Παιδια σημερα αγορασα το linksys 160n. Με το προηγουμενο router της otenet δεν ειχα κανενα προβλημα . Βαζοντας το καινουργιο συνδετε κανονικα και σε 1 λεπτο περιπου σβηνει το adsl λαμπακι και κοβετε το Internet. Μετα ξανασυνδεετε και αντε παλι απ την αρχη. Τι να κανω? Ευχαριστω μην με ρωτησετε για πληροφοριες της γραμμης γιατι ειναι μια χαρα απο θορυβο κτλ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 ποιο firmware έχει?
mchrisober Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 V1.00.15 εαν μπορουσατε να μου δωσετε καποιες ρυθμισεις αυτοι που ειναι κατοχοι του ρουτερ θα ηταν καλο να τις επαληθευσω... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:41 ---------- παιδια καμια απαντηση? πουλινος????
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 δυστυχώς δεν είμαι σπίτι για να δω τα settings του και δεν τα θυμάμαι απέξω firmware πάντως έχεις το τελευταίο...
mchrisober Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 tresh εαν μπορεις στειλε μου με pm τις ρυθμισεις...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 όταν γυρίσω σπίτι θα τις στείλω(αμφιβάλω αν θα κάνουν κάτι όμως), μέχρι τότε κοίταζε τα official forums της Linksys
poulinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 εχουμε και λεμε.αν ειχες κανει κατι λαθος στις ρυθμισεις πχ να βαλεις pppoa/vc mux αντι για pppoe/llc τοτε πολυ απλα δεν θα εσβηνε το λαμπακι του dsl απλα θα επεφτε το ιντερνετ.αρα αυτο που κανει ειναι θεμα γραμμης και το Linksys δεν μπορει να την κρατησει σταθερη.καποιος να τα ακουει αυτα που εχει/ειχε μανια με Linksys>οποτε αν εχεις το τελευταιο firmware και αν ολα στο σπιτι ειναι μια χαρα σε θεμα καλωδιωσης τοτε βλεπω να ριχνεις ταχυτητα για να μεινει σταθερο.εγω θα δοκιμαζα και αλλα firmware θα δοκιμαζα και χωρις τηλεφωνα μεσα στο σπιτι η μετα με το dmt Να ανεβαζα το margin και να εριχνα την ταχυτητα για να παιξει πιο σταθερα.πιο ρουτερ ειχες πριν.??και ναι θα ρωτησουμε και για ταα στατιστικα γραμμης.αν εχεις κανα attenuation 30 και τοτε ...
mchrisober Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 φιλε μου πηρα στην εξυπηρετηση πελατων και μου ειπαν να δηλωσω βλαβη γραμμης για να γινει ελεγχος συγχρονισμου.... Ελπιζω να διορθωθει ετσι το προβλημα, ειδαλλως θα ζητησω ξανα βοηθεια.. Τωρα απλα περιμενω... Attenuation εχω 24 οποτε δεν ξερω...
poulinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 επειδη στην γραμμη ο οτε δεν προκειται να αλλαξει κατι και θα κλεισει η βλαβη οτι δεν βρεθηκε προβλημα σε βλεπω να σου αλλαζουν margin για να γινει πιο σταθερο με τιμημα λιγο πιο χαμηλη ταχυτητα.
mchrisober Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 δεν εχω προβλημα αρκει να ειναι σταθερο... θα δουμε μολις με παρουν τηλ για να μου πουν.....
poulinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 τοτε αφου δεν σε ενοιαζε θα πρεπε να ειχες παρει ενα thomson
mchrisober Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 λοιπον... με παιρνουν σημερα απο τον ΟΤΕ και μου λεν το εξης παραδοξο... Η γραμμη μου μια εχει θορυβο και μια χανετε στιγμιαια.... Ανεξηγητο για αυτο θα στειλουν συνεργειο στο dslam για να ελεξουν την γραμμη... Για να δουμε την συνεχεια.....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 πες τους να σου ρίξουν το attenuation όπως λέει στην διαφήμιση του ΟΤΕ (μη γελάτε ρε )
mchrisober Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 αυτην η διαφημιση ειναι πολυ ....να μην πω τι..... αναθεμα ενα καταλαβαινει τπτ η γκομενα που θελει να βαλλει Internet για να μπαινει στο facebook και στο msn....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 γιατί μόνο η γκόμενα είναι αν καταλαβαίνει? το ότι λένε ψέματα πως μπορούν να κατεβάσουν το attenuation δεν φτάνει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.