Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με linksys 160n

mchrisober

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια σημερα αγορασα το linksys 160n.

Με το προηγουμενο router της otenet δεν ειχα κανενα προβλημα .

Βαζοντας το καινουργιο συνδετε κανονικα και σε 1 λεπτο περιπου σβηνει το adsl λαμπακι και κοβετε το Internet. Μετα ξανασυνδεετε και αντε παλι απ την αρχη.

Τι να κανω?

Ευχαριστω

μην με ρωτησετε για πληροφοριες της γραμμης γιατι ειναι μια χαρα απο θορυβο κτλ...

Δημοσ.

V1.00.15

εαν μπορουσατε να μου δωσετε καποιες ρυθμισεις αυτοι που ειναι κατοχοι του ρουτερ θα ηταν καλο να τις επαληθευσω...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:41 ----------

παιδια καμια απαντηση? πουλινος????

• Super Moderators
Δημοσ.

δυστυχώς δεν είμαι σπίτι για να δω τα settings του και δεν τα θυμάμαι απέξω :-(

firmware πάντως έχεις το τελευταίο...

• Super Moderators
Δημοσ.

όταν γυρίσω σπίτι θα τις στείλω(αμφιβάλω αν θα κάνουν κάτι όμως), μέχρι τότε κοίταζε τα official forums της Linksys

Δημοσ.

εχουμε και λεμε.αν ειχες κανει κατι λαθος στις ρυθμισεις πχ να βαλεις pppoa/vc mux αντι για pppoe/llc τοτε πολυ απλα δεν θα εσβηνε το λαμπακι του dsl απλα θα επεφτε το ιντερνετ.αρα αυτο που κανει ειναι θεμα γραμμης και το Linksys δεν μπορει να την κρατησει σταθερη.καποιος να τα ακουει αυτα που εχει/ειχε μανια με Linksys>οποτε αν εχεις το τελευταιο firmware και αν ολα στο σπιτι ειναι μια χαρα σε θεμα καλωδιωσης τοτε βλεπω να ριχνεις ταχυτητα για να μεινει σταθερο.εγω θα δοκιμαζα και αλλα firmware θα δοκιμαζα και χωρις τηλεφωνα μεσα στο σπιτι η μετα με το dmt Να ανεβαζα το margin και να εριχνα την ταχυτητα για να παιξει πιο σταθερα.πιο ρουτερ ειχες πριν.??και ναι θα ρωτησουμε και για ταα στατιστικα γραμμης.αν εχεις κανα attenuation 30 και τοτε ...

Δημοσ.

φιλε μου πηρα στην εξυπηρετηση πελατων και μου ειπαν να δηλωσω βλαβη γραμμης για να γινει ελεγχος συγχρονισμου....

Ελπιζω να διορθωθει ετσι το προβλημα, ειδαλλως θα ζητησω ξανα βοηθεια..

Τωρα απλα περιμενω... Attenuation εχω 24 οποτε δεν ξερω...

Δημοσ.

επειδη στην γραμμη ο οτε δεν προκειται να αλλαξει κατι και θα κλεισει η βλαβη οτι δεν βρεθηκε προβλημα σε βλεπω να σου αλλαζουν margin για να γινει πιο σταθερο με τιμημα λιγο πιο χαμηλη ταχυτητα.

Δημοσ.

λοιπον... με παιρνουν σημερα απο τον ΟΤΕ και μου λεν το εξης παραδοξο...

Η γραμμη μου μια εχει θορυβο και μια χανετε στιγμιαια.... Ανεξηγητο για αυτο θα στειλουν συνεργειο στο dslam για να ελεξουν την γραμμη... Για να δουμε την συνεχεια.....

• Super Moderators
Δημοσ.

πες τους να σου ρίξουν το attenuation όπως λέει στην διαφήμιση του ΟΤΕ :o

(μη γελάτε ρε :P )

Δημοσ.

αυτην η διαφημιση ειναι πολυ ....να μην πω τι.....

αναθεμα ενα καταλαβαινει τπτ η γκομενα που θελει να βαλλει Internet για να μπαινει στο facebook και στο msn....

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί μόνο η γκόμενα είναι αν καταλαβαίνει?

το ότι λένε ψέματα πως μπορούν να κατεβάσουν το attenuation δεν φτάνει? :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...