jimmy007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας!!!Παιδια εχω το avast to professional και ενω το εχω αυθεντικο για 3 χρονια,καθε που θα ανοιξω τον υπολογιστη(ή μετα απο επανακινιση) βγαζει αυτο:παταω i already have a new license key βαζω την αδεια μου λεει οκ και μετα απο επανακινιση παλι τα ιδια!!! Τι να κανω ρε παιδια!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
jimmy007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=3i9l-8iUUkU[/ame]
antonl Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Κάθε χρόνο (από τότε που το εγκατέστησες) θέλει ανανέωση η άδεια. Το κανες;
jimmy007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Κάθε χρόνο (από τότε που το εγκατέστησες) θέλει ανανέωση η άδεια. Το κανες; αφου το πληρωσα για τρεια χρονια και ουτε 6 μηνες δεν εχουν περασει απο τοτε!!!
antonl Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Sorry. Βιάστηκα και δεν είδα το professional :/ Αν δεν προταθεί κάτι απ τους συνφορουμίτες, ρίξε μια ματιά στο forum του Avast! ή στείλ τους κανα email.
aledjo Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 εγω παντος το εχω ξαναπαθει αυτο και αλλαξα serial. δεν ηταν αγορασμενοι οι κωδικοι αλλα οταν εβαζα τον πρωτο το δεχοταν κανονικα οπως λες και στην επομενη επανεκκινιση εβγαζε αυτο που λες. οταν εβαλα αλλο κωδικο τοτε δουλευε κανονικα. κατι παιζει με το κωδικο σου. στειλε εμαιλ στην εταιρια.
isay Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Η ημερομηνία στον υπολογιστή σου είναι σωστή; Μήπως σου κλέψανε τον κωδικό ή είναι εγκατεστημένος ο κωδικός και σε κανένα άλλο μηχάνημα; Αν το αγόρασες από το site της avast, επικοινώνησε μαζί τους.
jimmy007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Η ημερομηνία στον υπολογιστή σου είναι σωστή;Μήπως σου κλέψανε τον κωδικό ή είναι εγκατεστημένος ο κωδικός και σε κανένα άλλο μηχάνημα; Αν το αγόρασες από το site της avast, επικοινώνησε μαζί τους. εγω το αγορασα απο τα multirama!
isay Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Εγώ θα έστελνα ένα email στην avast με όλα τα στοιχεία και πλήρη ιστορία. Το αγόρασα τότε, αυτό είναι το licence key, μπλα μπλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.