zoug100 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 γεια σας.αντιμετωπιζω ενα κουλο προβλημα εδω και 2 μερες και θελω την βοηθεια σας.εχουμε και λεμε λοιπον. εχω ενα collector account στο rapidshare.χτες λοιπον ανεβασα καποια 7 αρχεια στο rapidshare μεσω του rapidshare uploader.φυσικα ειχα κανει log in με το username-password.τα ανεβασα μια χαρα λοιπον και μετα μεσω του rapidshare uploader πηρα τα links σε αρχειο text wordpad. εως εδω μια χαρα.τωρα αρχιζει το περιεργο.κανω log in στο collector account μου και πουθενα τα 7 links των αρχειων που ανεβασα.τα links εν τω μεταξυ δουλευαν μια χαρα που τα τσεκαρα.εσβησα λοιπον καποια παλια links απο τον account μου και αφου εσβησα 7 παλια εμφανιστηκαν τελικα τα 7 νεα links.και ρωταω λοιπον τωρα. υπαρχει καποιο οριο στα GB που ανεβαζουμε σε ενα collector account και οποτε πρεπει αναγκαστικα να σβηνουμε παλια links για να εμφανιζονται τα νεα links των αρχειων που ανεβαζουμε? γιατι οπως καταλαβαινετε αν σβηνω καθε φορα παλια αρχεια δεν αξιζει τον κοπο γιατι χανω ποντους που μου εδιναν αυτα τα αρχεια.εχει δηλαδη καποιο οριο?εχει τυχει σε καποιον φιλο αυτο μηπως?σας βαζω και φωτο να δειτε ποσα αρχεια και ποσα GB εχω ανεβασει.εστειλα μηνυμα στο rapidshare και μου εστειλαν την εξης απαντηση απο οπου δεν καταλαβε τελικα τι εννοουν μιας και το προβλημα υπαρχει ακομα.εδω η απαντηση Hello, kindly note that it appears the files were blocked by our upload filter and therefore could not be uploaded. Thank you for your understanding. Best regards, πειτε ρε παιδια αν καποιος εχει παθει το ιδιο γιατι δεν θελω να ανοιξω αλλο account γιατι εχω ποντους σε αυτο.μηπως υπαρχει οριο τελικα?ή μηπως επειδη τις τελευταιες μερες εχω κερδισει πολλους ποντους μου βαλανε φρενο?ξερω γω.τι να πω.
mandipl Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 εγω βαζω της παναγιας τα ματια και δεν με φρεναραν ποτε και μαζευω απειρους ποντους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.