PeLLoS-CooL Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Εχω τα windows 7 και ειναι σε usb και θελω να κανω μια μετατροπη να μπορεσω να τα κανω iso ωστε να κανω μια αντιγραφη με το nero να τα καμω intall πιο ειναι το προγραμμα που πρεπει να τα μετατρεψω...
Dimitris1948 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Εχω τα windows 7 και ειναι σε usb και θελω να κανω μια μετατροπη να μπορεσω να τα κανω iso με το imgburn νομίζω ένα κάμεις την δουλειά σου ρε φιλε ωστε να κανω μια αντιγραφη με το nero να τα καμω intall πιο ειναι το προγραμμα που πρεπει να τα μετατρεψω... δαμέ να σου πω την αλήθκεια εν εκατάλαβα τι εννοείς!
PeLLoS-CooL Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 απλως τα αρχεια που εχω στο usb ειναι σκορπισμενα ετσι ωστε να μπορεσω να κανω μια αντιγραφη με το nero για boot cd δεν 3ερω ισως επειδη δεν ειναι iso και πρεπει να χρειαστω αυτο το προγραμμα... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:36 ---------- ImgBurn 2.5.0.0 αυτο το λινκ που μου εχεις δωσει δεν κατεβαινει μου βγαζει αλλα ισως πρεπει να κανω accond για να μπορεσω να το κατεβασω ???? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:40 ---------- Επιτελους τα καταφερα και το κατεβασα!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.