Προς το περιεχόμενο

Προβλημα download με torrent

We LOVE Vaggeis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατεβάζω κατι torrent τα οποια δείχνουν οτι έχουν πολλους seeders (περίπου 1000seeders και 3000 leechers) το πρόβλημα μου είναι οτι κατεβάζει με 20 kbs και λεει οτι θέλει άλλες 3 μερες και δεν γινεται να περιμένω 2 μερες τι να κάνω....η σύνδεση σου μου ειναι 2mbs κατεβάζω με utorrent τι να κάνω.....?

Δημοσ.

Καταρχην πες μας ποιο προγραμμα χρησιμοποιεις. Αν χρησιμοποιεις το utorrent πηγαινε options --> speed guide --> και πατα test if port is forwarded properly και πες τι θα σου βγαλει.

Αν βγαλει προβλημα πρεπει να κανεις τα εξης:

Αν εχεις router πρεπει να κανεις port forward ωστε να ''ελευθερωθει'' η θυρα που χρησιμοποιεις.

Πριν κανεις αυτο απενεργοποιησε το firewall (αν εχεις) να δεις μηπως σε περιοριζει αυτο.

Δημοσ.

Λοιπον παιδια ναι έχω το uTorrent αλλα οχι δεν εχω router αλλα οταν παω για να ελένξει αν η πόρτα είναι σωστα ανοιγμένη τότε λέει οτι έχει προβλημα

Δημοσ.

Απενεργοποιησε το firewall και μετα τσεκαρε παλι μηπως ''ανοιξε'' η θυρα. Αν εχει ανοιξει τοτε το προβλημα οφειλοταν στο firewall και μπορεις ή να κατεβαζεις με απενεργοποιημενο το firewall ή να βαλεις το utorrent στις εξαιρεσεις.

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται portforward το uTorrent... τουλαχιστον

με ολα τα γνωστα routers και ολους τους isps, κατι αλλο

παιζει.

Δημοσ.

Μα καλα με 3000 leechers και 1000 seeders τι περιμενεις? και σωστα ανοιγμενες να ειναι οι πορτες ανθρωπινες ταχυτητες ετσι δεν προκειται να δεις. Παω στοιχημα οτι ειναι Public o tracker απο torrentz.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια εγω εχω το baudtec π εδινε η otenet με τις συνδεσεις ... αλλα δεν μπορω με τιποτα να ανοιξω τις θυρες.. Παω στο 192.168.1.1 βαζω τι πρεπει ( to local ip adress καθε φορα αλλαζει σωστα? ) και παω να κανω τεστ με το utorrent κ παλι μ την βγαζει κλειστη την θυρα... help!!

Δημοσ.

ρε παιδια εγω εχω ενα προβλιμα παο να κατεβασω απο το torrent και το firewall με εμποδιζει τι πρεπει να κανω ?εχει κανεις ιδεα ?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:16 ----------

γεια σασ παιδια εχω ενα προβλιμα με το torrent μου λεει πως το firewall δεν με αφινει να κατεβασω ταινιες τι πρεπει να κανω ξερει κανεις ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...