Qman Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά είμαι στην διαδικασία να συνθέσω ένα καινούριο pc και ήθελα να σας ρωτήσω αν το πλαίσιο αναλαμβάνει να συναρμολογήσει ένα PC (τον πύργο δηλ.) όπως κάνουν στο Eshop και αν το χρεώνουν. Το ρωτάω γιατί τους έστειλα μήνυμα απο χτές και δεν πήρα απάντηση, γι' αυτό αν ξέρει κάποιος θα με βοηθούσε πολυ.
nikos21aek Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Αναλαμβάνει αλλά πρέπει να τους προπληρώσεις ή με πιστωτική/χρεωστική ή με καταβολή χρημάτων σε τράπεζα.Δεν έχει παραλαβή από το κατάστημα ή αντικαταβολή και πληρωμή στην πόρτα σου.
Qman Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Χρεώνουν κάτι; Και γίνεται πρώτα τηλεφωνική συννενόηση μαζί τους;
antonl Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 2-3 φορές που χρειάστηκε, τον συναρμολόγησαν δωρεάν, απλώς το ανέφερα στις σημειώσεις της παραγγελίας. Πληρωμή με αντικαταβολή ή/και παραλαβή από κατάστημα. Γίνομαι κακός αλλά όλα τα topic ανοίγουν για Μια ερώτηση
phanispal Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δε χρεώνουν τίποτα για συναρμολόγηση. Η συνεννόηση μπορεί να γίνει είτε τηλεφωνικά, είτε επισημαίνοντάς το ο ίδιος στα σχόλια κατά την παραγγελία.
Qman Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Αααα χαίρομαι που το ακούω παιδιά γιατί ο nikos21aek με τρόμαξε λίγο είναι η αλήθεια. Ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθειά σας.
phanispal Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Γιατί σε τρόμαξε; Ορθά είναι όσα ανέφερε..
antonl Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Γιατί σε τρόμαξε; Ορθά είναι όσα ανέφερε.. Ξαναδιάβασέ το
phanispal Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δε νομίζω ότι αναφερόταν στη συναρμολόγηση.. ίσως να μην κατάλαβα εγώ καλά βέβαια.. :Ρ
nikos21aek Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Βασικά ισχύουν εκτός από 5 πόλεις.Εγώ δεν μένω σε αυτές τις πόλεις και νόμιζα ότι ισχύει παντού.Για τη συναρμολόγηση είπα ότι αναλαμβάνουν.Για την αποστολή θέλει να προπληρώσεις όμως.Αφού ρε παιδιά στο κατάστημα έχει άλλες τιμές.Πως γίνεται παραλαβή από το κατάστημα;Το πλαίσιο μόνο με αποστολές δεν δουλεύει μέσω ίντερνετ; Edit:Τελικά έχει και παραλαβή από το κατάστημα.Το γράφει στο no2.Τώρα το πρόσεξα..
phanispal Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Αχταρμά τα 'χουν κάνει με το Internet Only, δε μπορούν να το δουλέψουν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.