We LOVE Vaggeis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Αγόρασα το Eset Smart Security 4.0 αλλά ενώ το έβαλα να κάνει έναν έλεγχο αυτό μου βρήκε ότι τα εκτελέσιμα αρχεία (.exe) ορισμένων παιχνιδιών πρέπει να τα σβήσω και ασυναίσθητα εγώ πάτησα να τα διαγράψει και τώρα ενώ έχω τα παιχνίδια στον σκληρό δεν έχω .exe αρχείο για να τα τρέξω τι μπορώ να κάνω για να τα βρω..........(τα παιχνίδια τα πείρα από torrent οπότε δεν έχω το cd για να τα ξαναεγκαταστήσω) Ευχαριστώ
isay Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Και καλά έκανες και τα διέγραψες KAI ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ. Προτιμούσες να τα έχεις για να παίζεις και να μολύνεις ακόμα περισσότερο τον υπολογιστή σου; Προφανώς το antivirus δεν μπορούσε να τα καθαρίσει και σου πρότεινε να τα διαγράψει.
parsifal Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 (τα παιχνίδια τα πείρα από torrent οπότε δεν έχω το cd για να τα ξαναεγκαταστήσω) .. . Software Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με κάποια εφαρμογή Windows, εδώ είναι το κατάλληλο μέρος. Απαγορεύονται θέματα σχετικά με warez καθώς και η αναζήτηση serial και cracks προγραμμάτων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.