Προς το περιεχόμενο

OpenERP Ελληνικό Live CD


DIMITRISG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο xrg εφτιαξε ενα OpenΕRP live cd βασισμενο στην διανομη Mandriva. Παρα πολυ καλη κινηση οταν βλέπουμε αρκετους χρηστες να δυσκολευονται στο στησιμό του.

Εδω είναι όλα ετοιμα :)

 

Τι είναι: μία διανομή, πλήρες desktop με KDE4, που επίσης έχει εγκατεστημένο και προετοιμασμένο το OpenERP (Ελληνικός ιστότοπος, Διεθνής σελίδα). Μόλις ξεκινάει, εμφανίζει κατευθείαν τον OpenERP client, σε δική του βάση, με έτοιμα δεδομένα. Εκτός όμως από το penerp, είναι ένα κανονικό desktop, με τις (απαραίτητες) εφαρμογές γραφείου και βοηθητικά προγράμματα.

Η παρούσα έκδοση είναι μία πρώτη δοκιμή. Γι' αυτό ονομάζω αυτή την έκδοση "alpha", αφού τα δεδομένα (του OpenERP) δεν είναι τελικά. Είναι όμως αρκετή για να δοκιμάσετε και να μας πείτε εντυπώσεις. Φυσικά, βλέπετε το επερχόμενο Mandriva 2010.0!

Για να είναι πιό εύκολη η διανομή του, έβγαλα πακέτα από τη διανομή και τώρα χωράει μόλις σε 638MB (ακόμα και στα παλιά CD). Όμως, η διαδικασία είναι τέτοια που μπορούμε να την επαναλάβουμε με άλλη επιλογή πακέτων, ακόμα και με λλο desktop (Gnome ή και xfce4).

Επειδή όμως, τεχνικά, είναι ένα LiveCD με τελευταία πακέτα και μία βάση δεδομένων, έχει αυξημένες απαιτήσεις σε μνήμη. Πρακτικά, από δοκιμές που κάναμε, φαίνεται ότι συνιστούμε να έχετε 1GB RAM για να το τρέξετε άνετα. Με λιγότερη, θα αναγκάζεται ο πυρήνας να χρησιμοποιεί το CD και να μειώνεται αισθητά η ταχύτητα απόκρισης.

Πηγή Mandriva Linux GR
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

συγχαρητήρια DIMITRISG !

πολύ καλή "κίνηση"

εύχομαι γρήγορα η "alpha" να γίνει "Konstant" ! :mrgreen:

 

το hellug δεν αποκρίνεται, γιατί ;

 

αργησε απελπιστικά

εντάξει τελικα

 

συγχαρητηρια στον xrg !

.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Μπορεις να το τροποποιησεις είτε απο τα αρχεία po είτε μέσα απο την εφαρμογή. Εδω θα βρεις ένα απο τα αρχεία μεταφρασης:

http://git.hellug.gr/?p=xrg/openobject-server;a=tree;f=bin/addons/base/i18n;hb=optimize

Επισης στην εκθεση στο περιπτερο της hellug θα υπάρχει παρουσιαση του ERP liveCd απο τον xrg και την ομάδα του hellug

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...