Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στο dekstop όταν συνδέω το Laptop στο ρούτερ

guido

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω ενα zyxel ρούτερ εδώ και 2 χρόνια , και πάνω σε αυτό ενσύρματα είναι το desktop PC και ενα laptop στο δίπλα δωμάτιο .

Όλα δούλευαν κομπλέ τόσο καιρό , μέχρι που μια μέρα σερνόταν το ίντερνετ στο desktop , κοιτάω τα λαμπάκια του ρούτερ και το lan που καταλήγει από το laptop αναβόσβηνε αργά .

Για να μην τα πολυλογώ μονο με reboot του ρουτερ κατάφερε να το δει αλλά και πάλι το νετ σερνόταν στο desktop. Αν βγάλω το laptop από το ρούτερ όλα πάνε σφαίρα . Αν το ξαναβάλω θέλει πάλι reboot

και πάλι σέρνομαι.

Σκέφτηκα για κανά ιό στο λαπτοπ ,αλλά το πρόβλημα είναι ίδιο ακόμα και οταν το λαπτοπ είναι σβηστό αλλά το λαν του στο ρουτερ αναμμένο.

Καμιά ιδέα γιατί ειλικρινά δεν μπορώ να κάνω τπτ στο νετ άμα συνδέω το λαπτοπ

ευχαριστώ

Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ για το reply.

Firmware από την στιγμή που δούλευε οκ με το ίδιο setup κανά 2χρονο , νομίζω δεν θα λύσει κάτι (ή για να το θέσω πιο απλά δεν θέλω να το πειράξω )

Εthernet έχω δοκιμάσει και τις υπόλοιπες 3 που είναι κενές

Για το καλώδιο είναι αρκετά πιθανό να συμβαίνει;εννοώ αν είχε ψιλοκοπεί κάπου η τπτ τέτοιο είναι πιθανό να δημιουργεί αυτό το πρόβλημα όπως το περιέγραψα;Απλά χωρίς να έχω εμπειρία πάνω στο θέμα φαντάζομαι οτι θα δημιουργούσε άλλου είδους προβληματα .

Δεν έχω και προχειρο κάποιο για να δοκιμάσω δηλ και θα πρέπει να πάρω και αρκετά μέτρα καλώδιο αν αγοράσω . Αλλά μάλλον θα το δοκιμάσω γιατί και εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο

ευχαριστώ

Δημοσ.

απλα ειναι τα μονα που μπορω να σκεφτω.δηλαδη δοκιμη εστω με μικρο καλωδιο.firmware den ειναι κατι δυσκολο οιυτε θα παθει κατι και μπορεις να ξαναβαλεις το παλιο .και επισης θα δοκιμαζα και reset sta default το zyxel και ξανασεταρισμα.ναι κανονικα αμα παθαινε το καλωδιο κατι θα ειχες αλλα θεματα αλλα δεν μπορω να σκεφτω κατι.και μια αλλη δοκιμη.μηπως εχει παθει κατι το laptop.ιο κτλ η δεν ξερω τι?αν βαλεις αλλο laptop το κανει?μαλλον οχι το κοβω.θα μπορουσες αν εχει παλιο firmware μεσα το zyxel να βλεπες μεσα απο telnet αν το laptop οταν μπαινει πανω δημιουργει κινηση λογω καποιου ιου κτλ.ετσι θα ξερε αν δημιουργει καποιο προβλημα.βεβεα εκει θα βλεπες να αναβοσβηνει και το lan λαμπακι γρηγορα νομιζω.απλα μεσα απο telnet οχι ras Που εχουν τα νεα εβλεπες ποσα kilobytes κινηση υπαρχει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...