Προς το περιεχόμενο

NEA Windows 7, μια απο τα ιδια

kostandinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
οποια κι'αν ειναι η γνωμη σου γι'αυτο πουγραψα,δεν μιλανε ετσι οι ανθρωποι,αν μη τι αλλο υποβαθμιζεις το forum insomnia,και δειχνεις το ποιος εισαι.

ενώ η παραπληροφόρηση δεν το υποβαθμίζει ε? :P

Δημοσ.
όταν σε μερικούς μήνες πας να ανοίξεις έναν φάκελο με πολλα αρχεία και λες "άντε,βιάζομαι" και περιμένεις,θα καταλάβεις τις διαφορές με win 7.

αν δεν σε ενδιαφέρει ότι τα 7 είναι πιο γρήγορα,τότε καλά έκανες και γύρισες στα vista.δεν θα στεναχωρήσεις κανέναν.

και για να τεκμηριώσω αυτά που λέω,

http://www.tweaktown.com/articles/2886/windows_7_vs_vista_cpu_memory_performance_comparison/index2.html

Μα το ξέρω οτι είναι πιο γρήγορα τα 7 ;)

Δημοσ.

πριν μάλλον κλήσει το θέμα

προσωπικά τα 7 ultimate ειναι αρκετά καλήτερα απο χπ και βιστα

έχοντας περάσει και στα τρία λειτουργικα τα ίδια προγράμματα παρατήρησα οτι τα 7 (που τα εχω απο το καλοκαιρι) δεν χάνουν στην εκίνηση όπως τα χπ και δεν χρησιμοποιουν τη μση μνήμη .

(μην πω για την αντιμετόπση προβλημάτων,αφου ειχε κολήσει το παιχνιδι για 30λ και μετά ξεκόλησε)

και αρκετά άλλα

Δημοσ.
σε πληροφορω οτι στα vista ανοιγουν σφαιρα μετα απο 2 χρονια φακελοι με mp3 της ταξεως 20GB και ανω. Αφηστε τα link και πιαστε τα pc.

Δε διαφωνω οτι τα 7 ειναι ακομα καλυτερα, αλλα μη λεμε κι ο,τι θελουμε

πιθανόν...εγώ θυμάμαι ότι ήμουν πολύ χαρούμενος αν έπιανα την μισή ταχύτητα των 7.και φυσικά 2 βδομάδες μετά το format μου έφευγε η "χαρά".

δεν είναι τυχαίο που όλοι θαυμάζουν την αποκρισημότητα των 7

@tolis εφώσεων ξες οτι είναι γρηγορότερα τα 7,και ακόμα έχεις vista,τότε είναι καθαρά θέμα συνήθειας η βαρεμάρας να κάνεις εγκατάσταση τα προγράμματα

Δημοσ.

Τι παραπάνω ουσιαστικό έχουν τα 7 και τα Vista απο τα XP sp3;

Ό μόνος λόγος που σκέφτομαι και ίσως με αναγκάσει κάποια στιγμή να τα βάλω είναι το Direct X..

Δημοσ.

Το νεο περιβαλλον το οποιο ειναι πολυ διαφορετικο (και βελτιωμενο) απο τα ΧΡ.

Glass UI απλα.Για μενα π.χ μου αρεσει πολυ μιας και μου αρεσει να ασχολουμαι με customization και theming.

Δημοσ.

Ενα καινουριο λειτουργικο, το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανει, σε σχεση με το παλιοτερο ειναι να απλουστευει τα πραγματα, να ειναι πιο γρηγορο, να προσφερει καλυτερο UI - candy eye effects και φυσικα να ειναι πιο ασφαλες. (Το πιο γρηγορο βαση και την προοδο του hardware, μην τρελαθουμε κιολας)

Τα vista ηταν fail γιατι δεν πετυχαν στην ταχυτητα, ειχαν θεματα με τους οδηγους, δεν απλουστευσαν οσο θα επρεπε τα πραγματα και εφαρμοσαν ηλιθιες μεθοδους για να αυξησουν την ασφαλεια.

Τα 7, δεν ειναι και κανα μεγαλο κατορθωμα, ειναι τα vista οπως θα επρεπε να ειναι απο την αρχη. Οσοι βαλανε τα vista γινανε beta tester πληρωνοντας κιολας, ωστε να βγει η πραγματικη final εκδοση δλδ τα windows 7.

Οσοι εχουν pc λιγο καλο, δλδ coreduo/athlonIIx2, 2Gb ram, ati 3000s/nvidia 8000s. Δεν υπαρχει λογος να ασχολουνται πλεον με vista/xp.

Παλιοτερα pc, με μονοπυρηνους κατω απο 1GB ram και ενσωματωμενη vga, που θαφτηκαν απο τα vista θα παιξουν με windows 7, αξιοπρεπεστατα.

Δημοσ.

τα windows xp ο πυρηνας τους βασιζονταν πανω στα windows 2000 ,τα windows vista ηταν πυρηνας γραμμενος απο την αρχη δεν βασιζονταν πανω στα windows xp και αλλαξαν παρα πολλα πραγματα σε επιπεδο kernel οπως το driver framework ο πυρηνας των windows 7 βασιζεται πανω στον πυρηνα των windows vista (ο πυρηνας των windows vista ειναι η εκδοση 6.0 ενω ο πυρηνας των windows 7 ειναι ο 6.1 )

με την λογικη καποιων θα πρεπει στα καινουργια pc να βαζουμε windows 95 ημαρτον !!!!!!!!!

Δημοσ.
σε πληροφορω οτι στα vista ανοιγουν σφαιρα μετα απο 2 χρονια φακελοι με mp3 της ταξεως 20GB και ανω. Αφηστε τα link και πιαστε τα pc.

Δε διαφωνω οτι τα 7 ειναι ακομα καλυτερα, αλλα μη λεμε κι ο,τι θελουμε

αυτο, φιλε μου, δεν εχει να κανει μονο με το λειτουργικο...! εχει αμεσοτατη σχεση με τον ιδιο τον χρηστη του PC. αν ενας χρηστης δεν καθαριζει ποτε το λειτουργικο του,δεν κανει ανασυγκροτηση, βαζει-βγαζει συνεχως προγραμματα κλπ, δεν υπαρχει περιπτωση να εχει γρηγορο και σταθερο λειτουργικο- οποιο κι αν ειναι αυτο!

αρα, βασικος παραγοντας, ειναι και η συντηρηση που κανουμε εμεις οι χρηστες!

+1 στον dkoum.

Δημοσ.
αυτο, φιλε μου, δεν εχει να κανει μονο με το λειτουργικο...! εχει αμεσοτατη σχεση με τον ιδιο τον χρηστη του PC. αν ενας χρηστης δεν καθαριζει ποτε το λειτουργικο του,δεν κανει ανασυγκροτηση, βαζει-βγαζει συνεχως προγραμματα κλπ, δεν υπαρχει περιπτωση να εχει γρηγορο και σταθερο λειτουργικο- οποιο κι αν ειναι αυτο!

αρα, βασικος παραγοντας, ειναι και η συντηρηση που κανουμε εμεις οι χρηστες!

+1 στον dkoum.

δεν αντιλεγω λεω το ιδιο πραγμα ακριβως, τα vista πιστευω ομως σε ανθεκτικοτητα δεν εχουν καμια σχεση με τα xp σε αυτον τον τομεα.

Η ενσταση μου ειναι στο σημειο που ο ιδιος χρηστης λεει οτι κανει φραπε μεχρι να ανοιξει ενας φακελος στα vista και μετα απο 2 εβδομαδες το συστημα σερνεται ενω στα xp κατα περιεργο τροπο πεταει ο,τι και να του κανεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...