kostandinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Καλημερα, ειχα τα windows vista , και εβαλα τα Windows 7 , καθαρη εγκατασταση,σε αλλο partition,οι εντυπωσεις μου ειναι μια απο τα ιδια,βεβαια εχω περασει και το SP2 των VISTA,και ισως ναναι γι'αυτο και ισως πιο καλη μηχανη,αλλα ιδια γευση..... δειτε και εδω http://odys-online.blogspot.com/2009/10/nea-windows-7.html , αυτα.
alexzzz Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Πρώτα από όλα... το link σου (που έχει μπει και αλλού) είναι άκυρο και χαζό στην καλύτερη τον περιπτώσεων. Κατά τα άλλα... το ίδια γεύση δεν λέει τίποτα αν δεν το τεκμηριώσεις. Να γράψω και εγώ λοιπόν ένα "Τα windows seven πετάνε... είχα vista και τώρα νιώθω καλύτερα" να κάνω αντιπολίτευση;
tolis_01 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Καλημερα, ειχα τα windows vista , και εβαλα τα Windows 7 , καθαρη εγκατασταση,σε αλλο partition,οι εντυπωσεις μου ειναι μια απο τα ιδια,βεβαια εχω περασει και το SP2 των VISTA,και ισως ναναι γι'αυτο και ισως πιο καλη μηχανη,αλλα ιδια γευση..... δειτε και εδω http://odys-online.blogspot.com/2009/10/nea-windows-7.html , αυτα. Ότι τα windows 7 έχουν σημαντικές βελτιώσεις τις έχουν. Κατά τα άλλα, για απλή home χρήση προσωπικά δεν μου πρόσφεραν κάτι παραπάνω και ξαναγύρισα στα vista
kostandinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Πρώτα από όλα... το link σου (που έχει μπει και αλλού) είναι άκυρο και χαζό στην καλύτερη τον περιπτώσεων. Κατά τα άλλα... το ίδια γεύση δεν λέει τίποτα αν δεν το τεκμηριώσεις. Να γράψω και εγώ λοιπόν ένα "Τα windows seven πετάνε... είχα vista και τώρα νιώθω καλύτερα" να κάνω αντιπολίτευση; >Πρώτα από όλα... το link σου (που έχει μπει και αλλού) είναι άκυρο και χαζό στην καλύτερη τον περιπτώσεων οποια κι'αν ειναι η γνωμη σου γι'αυτο πουγραψα,δεν μιλανε ετσι οι ανθρωποι,αν μη τι αλλο υποβαθμιζεις το forum insomnia,και δειχνεις το ποιος εισαι.
alexzzz Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μήπως εσύ έγραψες το κείμενο που παραπέμπει το link και θίχτηκες φίλτατε;
theo86 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Το φορουμ υποβαθμίζεται με τις ανακρίβιες.... Στο θεμα μας, και εγω εχω δοκιμασει τα 7 και οντως εχουν διαφορα, λιγοτερη ραμ, παιζει πολυ καλυτερα τα παιχνιδια. Επισης μου αρεσει που εχουν εικονικη μηχανη με ετοιμα xp sp3 και εχει καλους χρονους εκκινησης και τερματισμου.
Cygnus Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Από Windows 7 να γυρίζουν σε Vista (τα γνωστά ώς sVista σε μερικούς) πρώτη φορά το ακούω.. Κατά τα άλλα, για όποιον θέλει κάτι ριζικά νέο και πρωτότυπο είναι μονόδρομος το Snow Leopard που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το Leopard. Έλεος με τα fanboys πια..
koumos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Ότι τα windows 7 έχουν σημαντικές βελτιώσεις τις έχουν. Κατά τα άλλα, για απλή home χρήση προσωπικά δεν μου πρόσφεραν κάτι παραπάνω και ξαναγύρισα στα vista Ειλικρινα προσπαθω ωρα να σκεφτω και δε βρισκω τον παραμικρο λογο που θα μπορουσε καποιος να το κανει αυτο..
disqualified Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Από Windows 7 να γυρίζουν σε Vista (τα γνωστά ώς sVista σε μερικούς) πρώτη φορά το ακούω..Κατά τα άλλα, για όποιον θέλει κάτι ριζικά νέο και πρωτότυπο είναι μονόδρομος το Snow Leopard που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το Leopard. Έλεος με τα fanboys πια.. συγνωμη για την επεμβαση αλλα το να μιλας για τα leopard σε θεμα για τα windows7 δεν το λες και απενεχοποιηση του fanboyσμου
cabdik Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 φιλε μου δεν καταλαβαινω γιατι εισαι τοσο επικριτικος σε ενα νεο(?) λειτουργικο. τα ΧΡ ηταν ενα λειτουργικο-σταθμος και για την microsoft και για ολη την αγορα. ομως και αυτο στην πρωτη του εκδοση ηταν ημιτελες!! μετα τα service pack 1-2 εστρωσε και εγινε το, κατα πολλους, καλυτερο λειτουργικο της εταιριας. μετα, ηρθαν τα Vista με προοπτικες που δεν καταφεραν μεν, να της τηρησουν εξαρχης, αλλα εδειξαν το δρομο.. βεβαια ισως, βγηκαν και λιγο νωριτερα απο οτι θα επρεπε, και ηταν ανωριμα. ομως ετσι, και μετα το κραξιμο του κοσμου, αναγκαστηκε η microsoft, για να διορθωσει τα πραγματα να εξελιξει και να βγαλει τα 7. το οποιο στην ουσια, ειναι εξελιξη των vista ή τα vista οπως επρεπε να ειναι! οποιος λοιπον νομιζει οτι τα Vista ειναι καλυτερα απο τα 7, ειναι σαν να υποστηριζει-για να κανω εναν παραλληλισμο- οτι τα ΧΡ SP2 ειναι χειροτερα απο τα πρωτα Xp!! πραγμα που δεν στεκει..!!!
stefa_1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Θα πω και γω καποια πραγματα: 1)Ο τιτλος ΡΕ ποιον κοροιδευουν δεν αρμοζει σε topic δημοσιας συζητησης 2)Υπαρχει αντιστοιχο θεμα για εντυπωσεις απο Windows 7 3)Τα Windows 7 ειναι καλυτερα στον τομεα των επιδοσεων σε σχεση με τα Vista.Ελαχιστες αλλαγες εγιναν στο περιβαλλον τους Αμα εσυ περιμενες διαστημικο UI δοκιμασε να δοκιμασεις και αλλα λειτουργικα οπως το Snow Leopard που αναφερθηκε.
Cygnus Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Κάτι τέτοιο κρύβεται από πίσω...Ας μας πει ο φίλος με ποιο λειτουργικό είναι ευχαριστημένος
tolis_01 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Ειλικρινα προσπαθω ωρα να σκεφτω και δε βρισκω τον παραμικρο λογο που θα μπορουσε καποιος να το κανει αυτο.. Συνήθεια κυρίως. Πάντως δεν διέκρινα καμια σημαντικη διαφορά για τις ανάγκες μου. Μπορεί αύριο να μου την δώσει και να ξαναβάλω seven ή να παραμείνω σε vista, δεν έχει σημασία, και τα δυο αξιολογα είναι (καμια σχέση με τα xp).
Meraklis56 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 όταν σε μερικούς μήνες πας να ανοίξεις έναν φάκελο με πολλα αρχεία και λες "άντε,βιάζομαι" και περιμένεις,θα καταλάβεις τις διαφορές με win 7. αν δεν σε ενδιαφέρει ότι τα 7 είναι πιο γρήγορα,τότε καλά έκανες και γύρισες στα vista.δεν θα στεναχωρήσεις κανέναν. και για να τεκμηριώσω αυτά που λέω, http://www.tweaktown.com/articles/2886/windows_7_vs_vista_cpu_memory_performance_comparison/index2.html
disqualified Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 όταν σε μερικούς μήνες πας να ανοίξεις έναν φάκελο με πολλα αρχεία και λες "άντε,βιάζομαι" και περιμένεις,θα καταλάβεις τις διαφορές με win 7.αν δεν σε ενδιαφέρει ότι τα 7 είναι πιο γρήγορα,τότε καλά έκανες και γύρισες στα vista.δεν θα στεναχωρήσεις κανέναν. και για να τεκμηριώσω αυτά που λέω, http://www.tweaktown.com/articles/2886/windows_7_vs_vista_cpu_memory_performance_comparison/index2.html σε πληροφορω οτι στα vista ανοιγουν σφαιρα μετα απο 2 χρονια φακελοι με mp3 της ταξεως 20GB και ανω. Αφηστε τα link και πιαστε τα pc. Δε διαφωνω οτι τα 7 ειναι ακομα καλυτερα, αλλα μη λεμε κι ο,τι θελουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.