Προς το περιεχόμενο

NEA Windows 7, μια απο τα ιδια

kostandinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, ειχα τα windows vista , και εβαλα τα Windows 7 , καθαρη εγκατασταση,σε αλλο partition,οι εντυπωσεις μου ειναι μια απο τα ιδια,βεβαια εχω περασει και το SP2 των VISTA,και ισως ναναι γι'αυτο και ισως πιο καλη μηχανη,αλλα ιδια γευση..... δειτε και εδω http://odys-online.blogspot.com/2009/10/nea-windows-7.html , αυτα.

Δημοσ.

Πρώτα από όλα... το link σου (που έχει μπει και αλλού) είναι άκυρο και χαζό στην καλύτερη τον περιπτώσεων.

Κατά τα άλλα... το ίδια γεύση δεν λέει τίποτα αν δεν το τεκμηριώσεις. Να γράψω και εγώ λοιπόν ένα "Τα windows seven πετάνε... είχα vista και τώρα νιώθω καλύτερα" να κάνω αντιπολίτευση;

Δημοσ.
Καλημερα, ειχα τα windows vista , και εβαλα τα Windows 7 , καθαρη εγκατασταση,σε αλλο partition,οι εντυπωσεις μου ειναι μια απο τα ιδια,βεβαια εχω περασει και το SP2 των VISTA,και ισως ναναι γι'αυτο και ισως πιο καλη μηχανη,αλλα ιδια γευση..... δειτε και εδω http://odys-online.blogspot.com/2009/10/nea-windows-7.html , αυτα.

Ότι τα windows 7 έχουν σημαντικές βελτιώσεις τις έχουν. Κατά τα άλλα, για απλή home χρήση προσωπικά δεν μου πρόσφεραν κάτι παραπάνω και ξαναγύρισα στα vista :-)

Δημοσ.
Πρώτα από όλα... το link σου (που έχει μπει και αλλού) είναι άκυρο και χαζό στην καλύτερη τον περιπτώσεων.

Κατά τα άλλα... το ίδια γεύση δεν λέει τίποτα αν δεν το τεκμηριώσεις. Να γράψω και εγώ λοιπόν ένα "Τα windows seven πετάνε... είχα vista και τώρα νιώθω καλύτερα" να κάνω αντιπολίτευση;

>Πρώτα από όλα... το link σου (που έχει μπει και αλλού) είναι άκυρο και χαζό στην καλύτερη τον περιπτώσεων

οποια κι'αν ειναι η γνωμη σου γι'αυτο πουγραψα,δεν μιλανε ετσι οι ανθρωποι,αν μη τι αλλο υποβαθμιζεις το forum insomnia,και δειχνεις το ποιος εισαι.

Δημοσ.

Το φορουμ υποβαθμίζεται με τις ανακρίβιες.... Στο θεμα μας, και εγω εχω δοκιμασει τα 7 και οντως εχουν διαφορα, λιγοτερη ραμ, παιζει πολυ καλυτερα τα παιχνιδια. Επισης μου αρεσει που εχουν εικονικη μηχανη με ετοιμα xp sp3 και εχει καλους χρονους εκκινησης και τερματισμου.

Δημοσ.

Από Windows 7 να γυρίζουν σε Vista (τα γνωστά ώς sVista σε μερικούς) πρώτη φορά το ακούω..

Κατά τα άλλα, για όποιον θέλει κάτι ριζικά νέο και πρωτότυπο είναι μονόδρομος το Snow Leopard που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το Leopard.

Έλεος με τα fanboys πια..

Δημοσ.
Ότι τα windows 7 έχουν σημαντικές βελτιώσεις τις έχουν. Κατά τα άλλα, για απλή home χρήση προσωπικά δεν μου πρόσφεραν κάτι παραπάνω και ξαναγύρισα στα vista :-)

Ειλικρινα προσπαθω ωρα να σκεφτω και δε βρισκω τον παραμικρο λογο που θα μπορουσε καποιος να το κανει αυτο..:rolleyes:

Δημοσ.
Από Windows 7 να γυρίζουν σε Vista (τα γνωστά ώς sVista σε μερικούς) πρώτη φορά το ακούω..

Κατά τα άλλα, για όποιον θέλει κάτι ριζικά νέο και πρωτότυπο είναι μονόδρομος το Snow Leopard που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το Leopard.

Έλεος με τα fanboys πια..

συγνωμη για την επεμβαση αλλα το να μιλας για τα leopard σε θεμα για τα windows7 δεν το λες και απενεχοποιηση του fanboyσμου :P

Δημοσ.

φιλε μου δεν καταλαβαινω γιατι εισαι τοσο επικριτικος σε ενα νεο(?) λειτουργικο.

τα ΧΡ ηταν ενα λειτουργικο-σταθμος και για την microsoft και για ολη την αγορα. ομως και αυτο στην πρωτη του εκδοση ηταν ημιτελες!! μετα τα service pack 1-2 εστρωσε και εγινε το, κατα πολλους, καλυτερο λειτουργικο της εταιριας.

μετα, ηρθαν τα Vista με προοπτικες που δεν καταφεραν μεν, να της τηρησουν εξαρχης, αλλα εδειξαν το δρομο.. βεβαια ισως, βγηκαν και λιγο νωριτερα απο οτι θα επρεπε, και ηταν ανωριμα. ομως ετσι, και μετα το κραξιμο του κοσμου, αναγκαστηκε η microsoft, για να διορθωσει τα πραγματα να εξελιξει και να βγαλει τα 7. το οποιο στην ουσια, ειναι εξελιξη των vista ή τα vista οπως επρεπε να ειναι! οποιος λοιπον νομιζει οτι τα Vista ειναι καλυτερα απο τα 7, ειναι σαν να υποστηριζει-για να κανω εναν παραλληλισμο- οτι τα ΧΡ SP2 ειναι χειροτερα απο τα πρωτα Xp!! πραγμα που δεν στεκει..!!!

Δημοσ.

Θα πω και γω καποια πραγματα:

1)Ο τιτλος ΡΕ ποιον κοροιδευουν δεν αρμοζει σε topic δημοσιας συζητησης

2)Υπαρχει αντιστοιχο θεμα για εντυπωσεις απο Windows 7

3)Τα Windows 7 ειναι καλυτερα στον τομεα των επιδοσεων σε σχεση με τα Vista.Ελαχιστες αλλαγες εγιναν στο περιβαλλον τους

Αμα εσυ περιμενες διαστημικο UI δοκιμασε να δοκιμασεις και αλλα λειτουργικα οπως το Snow Leopard που αναφερθηκε.

Δημοσ.
Ειλικρινα προσπαθω ωρα να σκεφτω και δε βρισκω τον παραμικρο λογο που θα μπορουσε καποιος να το κανει αυτο..:rolleyes:

Συνήθεια κυρίως. Πάντως δεν διέκρινα καμια σημαντικη διαφορά για τις ανάγκες μου. Μπορεί αύριο να μου την δώσει και να ξαναβάλω seven ή να παραμείνω σε vista, δεν έχει σημασία, και τα δυο αξιολογα είναι (καμια σχέση με τα xp).

Δημοσ.

όταν σε μερικούς μήνες πας να ανοίξεις έναν φάκελο με πολλα αρχεία και λες "άντε,βιάζομαι" και περιμένεις,θα καταλάβεις τις διαφορές με win 7.

αν δεν σε ενδιαφέρει ότι τα 7 είναι πιο γρήγορα,τότε καλά έκανες και γύρισες στα vista.δεν θα στεναχωρήσεις κανέναν.

και για να τεκμηριώσω αυτά που λέω,

http://www.tweaktown.com/articles/2886/windows_7_vs_vista_cpu_memory_performance_comparison/index2.html

Δημοσ.
όταν σε μερικούς μήνες πας να ανοίξεις έναν φάκελο με πολλα αρχεία και λες "άντε,βιάζομαι" και περιμένεις,θα καταλάβεις τις διαφορές με win 7.

αν δεν σε ενδιαφέρει ότι τα 7 είναι πιο γρήγορα,τότε καλά έκανες και γύρισες στα vista.δεν θα στεναχωρήσεις κανέναν.

και για να τεκμηριώσω αυτά που λέω,

http://www.tweaktown.com/articles/2886/windows_7_vs_vista_cpu_memory_performance_comparison/index2.html

σε πληροφορω οτι στα vista ανοιγουν σφαιρα μετα απο 2 χρονια φακελοι με mp3 της ταξεως 20GB και ανω. Αφηστε τα link και πιαστε τα pc.

Δε διαφωνω οτι τα 7 ειναι ακομα καλυτερα, αλλα μη λεμε κι ο,τι θελουμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...