agxat Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Για να συνεχίσει λοιπόν να υπάρχει ας σταματήσουμε τα αγγλοελληνικά,α... και όποιος καλός κύριος-α βρεί αυτό το ζιπάκι ας το ρίξει στον ωκεανό του διαδικτύου,εμείς εδώ θα ήμαστε άντε και καλλή χρονιά...
Kryst0s Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 exw tin ekdosh 4 alla den exw to serial number...ean to exei kaneis as moy steile ena pm! thanks!
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote Kryst0s:</font><hr> exw tin ekdosh 4 alla den exw to serial number...ean to exei kaneis as moy steile ena pm! thanks! <hr /></blockquote> Κοιτα το pm σου...
wert Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote agxat:</font><hr> Για να συνεχίσει λοιπόν να υπάρχει ας σταματήσουμε τα αγγλοελληνικά,α... και όποιος καλός κύριος-α βρεί αυτό το ζιπάκι ας το ρίξει στον ωκεανό του διαδικτύου,εμείς εδώ θα ήμαστε άντε και καλλή χρονιά... <hr /></blockquote> Για ποιό zipaki λές τώρα ; Μήπως λές για το αρχείο για να έχεις Ελληνικά; Αν ναι τότε όποιος το θέλει ας περάσει από το DC plus αυτό το P2P insomnia για να καταλαβαινόμαστε.... :grin: Είναι γύρω στα 25-30mb ... Δεν ξέρω άν υπάρχει κάπου ανεβασμένο. Πάντος το διαθέτω προς ευρεία κατανάλωση. :grin:
agxat Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Βασικά εννοούσα το μικρό σπαστήρι που ανέφερε κάποιος χρήστης πιο πάνω ,αν και δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι μπορεί να κάνει τη δουλειά. Αλλά μια και τόφερε η κουβέντα φίλε wert δοκίμασα με το dc να μπω και σπασα τα μούτρα μου και επειδή ο χρόνος τρέχει μια και η γυναίκα περιμένει παιδί το παράτησα για μια άλλη φορά. Ίσως να πρέπει να βρούμε ένα πρόγραμμα που να ταιριάζει καλύτερα στο κλίμα και στο χαρακτήρα μας. Η κάτι στο πολύ άμεσο η το αφήνω κάπου για κάνα δυο μέρες. Δηλαδή ή κάτι σαν τσατ ή κάτι σαν ftp. Εύκολα, γρήγορα και απλά. Εσύ είσαι ευχαριστημένος με το dc;
wert Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Ααααααα!!!!! Για αυτό λές. :grin: κανονικά αυτά τα πράγματα πάνε πακέτο αλλά έρχονται και μέ το pm Οταν λοιπόν με το καλό τελειώσεις αυτή τη δουλειά που έχεις κοίτα το pm σου.
agxat Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Φίλε Wert σου απάντησα με PM αλλά επειδή είναι το πρώτο μου σε αυτό το Φόρουμ απλά πες έφτασε γιατί μπορεί να σου ρθουνε κανα δεκαριά και θα με κυνηγάς. Πάντως φίλε τον Παυλακάκη πρίν σμίξει με την Κόφα μου θύμισες.Αστραπή. Ευχαριστώ.
wert Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Μπα δεν βλέπω pm ... Αλλά προβλέπω να το έχεις στείλει σε άλλον και να σε κυνηγάει άλλος.. :grin: :grin: :grin: Σιγά και τα μυστικά τώρα αλλά έτσι τυπικά είναι αυτά. :smirk:
angelos0 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 loipon mia kai anafer8hke to dc kykloforoun polla version tou prog ekei mesa edw einai ta swsta arxeia na kanete search: SYSTRAN Premium 4.05=provides translations ready for editing and publication_FULL kai ena rar arxeio systran_greek ola exoun ta aparaithta "stoixeia" kai douleuoun opoios exei problhma na mpei mail me pls sto [email protected] wert den apanthses ston agxat an eisai eyxaristhmenos apo to dc...... :P:P see ya all ps xronia polla ps2 to dc etoimazei selida kai poly kosmo...to 2003 8a kanei bam! na 8ymisw xwris diafhmish aki apo stoma se stoma 1.5 terabyte se ena mhna douleias??? naste kala1
agxat Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Φίλε angele συμπτωματικά το παιδί που περιμένουμε από ώρα σε ώρα θα έχει το όνομά σου. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και για το εχε. Θα πρέπει να ομολογήσω ότι ήταν κάτι προτόγνωρο για μένα αλλά πολύ ευχάριστο. Ελπίζω να καταλάβουμε πρώτον την αξία του ανθρώπου πίσω από την μηχανή και ότι τελικά εμείς χτίζουμε το Δίκτυο. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΣ Α...και να πας στο ι μέιλ κουτάκι σου.
wert Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 wert den apanthses ston agxat an eisai eyxaristhmenos apo to dc...... <hr /></blockquote> Ξέρεις πολύ καλά ότι το υποστήριξα και το υποστηρίζω όσο μπορώ. Προσπαθώ κιόλας άν είναι να δώσω κάτι να το δώσω μέσω του DC ... Τώρα τελευτέα χάθηκα λίγο γιατί είχα μια μικρή απορία σχετικά με το σμπάρο που θα μου σκάσει ο οτέ. Μου έσκασε το πλήρωσα και συνεχίζω ακάθεκτος. :grin: :grin: Για σήμερα μου έτυχε μια =μικρή= δουλίτσα και θα λείπω πάντος.... Δεν καταλαβαίνω γιατί πολλοί ζητάν κάτι τους λές μπείτε εκεί και πάρτε το και όμως !!!!! Καταλαβαίνετε ότι κάτι τέτοια αρχεία 25-30mb δεν έρχονται με e-mail... Αγγελε περιμένουμε με το νέο έτος τις εκπλήξεις που υποσχέθηκες. Και μπαίνετε στο DC παιδιά έχει απ'όλα...... :grin: Στον agxat έχω απαντήσει μέσω pm που είχαμε μια συνομιλία.... :grin:
agxat Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Θα πρέπει να ομολογήσω οτι εσύ με παρεκίνησες και σχεδόν με έσμπρωξες να μπώ. Λοιπόν με τη σειρά μου και εγώ λέω ότι αξίζει ο κόπος,Ευχαριστώ wert και καλή χρονιά φίλε μου.
wert Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2002 Θενγκιου θενγκιου για τα καλά σου λόγια φίλε μου... (Μετάφρασέ το αν μπορείς τώρα αυτό) :grin: Με το καλό να έρθει το παιδάκι σου φίλε μου να το χαίρεσε... Αντε γράψε γράψε να φάμε τώρα αυτό το έτος μπας και μας μπεί καλύτερα το νέο. :grin: Και να μην ξεχνάμε προς όφελος ολων μας εδώ... File sharing στο DC ..... Κοίτα να δείς τώρα γράφω γράφω και δεν έρχετε αυτο το νέο έτος .. Που είναι ρε γ*** ... Αντε και περιμένω να δώ άσπρη μέρα.. Ρε που θα μου πάει... :grin: :grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.