kwstaz Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά άνοιξα σήμερα το υπολογιστή μου και διαπίστωσα οτι όλες μου οι ρυθμίσεις έχουν εξαφανιστεί!! Το κομπιούτερ δεν φορτώνει τις ρυθμίσεις που είχα σαν χρήστης αλλά ξεκινάει με μια γενική προρυθμισμένη επιφάνεια εργασίας χωρίς τις δικές μου ρυθμίσεις και καθε φορά που κανω επανεκινηση όλα τα δεδομένα χανονται και ξεκινάω πάλι απο την αρχή... έτσι κάθε φορά επανεγκαθιστώ το explorer8 κάθε φορά πρέπει να επανεγκαθιστώ το μόντεμ μου κοκ... Πάλι καλά που έχουν οι γείτονες ξεκλείδωτο το ασύρματο και μπαίνω πλεον χωρίς να κανω εγκατασταση... Το κομπιούτερ λειτουργεί κανονικά βρήκα και το φάκελο που έχει αποθηκευμένα ολα μου τα αρχεια και ξεκινησα να τα αντιγραφω στο εξωτερικό σκληρό και ετοιμάζομαι για φορμάτ ή ακομα καλυτερα για εγκατάσταση των πολυδιαφημισμένων 7 μιας και τα vista με έχουν εξαντλήσει σε προβλήματα και σπάσιμο νεύρων... Ευχαριστώ εκ των προτέρων και αναμένω λύση στο θέμα μου χωρίς να χρειαστώ φορμάτ...
lagoudakis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 restore μπορεις να κανεις;παντως αφου μπορεις να σωσεις τα αρχεια σου στον εξωτερικο θα σου ελεγα να κανεις μια καθαρη εγκατασταση μια και εισαι ετοιμος να βαλεις τα 7,ξερω τα φορματ ειναι λιγο χρονοβορα αλλα.....
alex89 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δες για κανέναν ιό μήπως έχει ο υπολογιστής σου.
kwstaz Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 ευχαριστώ παιδιά αλλά ούτε ιό μου δείχνουν τα αντιιικά μου να έχω αλλά και επαναφορά στο σύστημα έκανα εχτές μόλις είδα τι έπαθα αλλά και πάλι τζίφος... και για να γελάσουμε, επειδή το επανέφερα στο σάββατο, το μόνο που λειτουργεί άψογα είναι πως έχει την προ αλλαγής ώρα.... τελικά αυτά τα βίστα... τι να πω... δε το έχω ξαναδει κατι τετοιο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.