Kserolas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 To HELP sou leei ta ekseis: 1. start - IfoEdit 0.95 2. Select - menu 'DVD Author' -> 'Author new DVD' 3. in the field 'video' enter the path to the file 'Video_0xE0_NEW.M2V' 4. in the field 'Audio' the paths to the files 'Checked_Audio_0x??_????????.???' 5. Adjust - each Audio delay once dialings and in the Dropdownliste the language 6. leave Audio delay always on 0 7. in the field 'Subpicture' the paths to the files 'Subtitle_0x2?_????????.SUP' 8. Adjust - each Subpicture delay once dialings and in the Dropdownliste the language 9. in the field 'Scene Changes/Chapters' the path to the file 'CellTimes. txt' 10. in the field 'Destination' a path to a file 'VIDEO_TS', generated will should in that the DVD 11. Click 'OK' 12. Now the DVD is designed. Subtitles were inserted, the colors must be copied out of that 'ORIGINAL. IFO' into the newly generated Ifo. 13. click 'Open' and select the file 'ORIGINAL. IFO' 14. Mark - in the upper window of IfoEdit that 'ORIGINAL. IFO' and select the PGC under VTS_PGCITI, which was copied with DVD2DVD-R 15. Select - menu 'Subtitle Color' -> 'Copy Colors from this PGC' 16. Mark - in the upper window of IfoEdit the new place 'VTS_01_0.IFO' and select the PGC 1 under VTS_PGCITI 17. Select - menu 'Subtitle Color' -> 'paste Colors to this PGC' 18. click 'Save' 19. Close - IfoEdit 20. Start - IfoEdit 21. click 'Open' and select the new place file 'VTS_01_0.IFO' 22. click 'Get VTS Sectors' 23. Generate or burn now image Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2002 Τώρα που είναι up το d/l για τον cce-patscher,ποιόν από όλους να κατεβάσουμε; Δεν γίνεται να κάνεις και έναν οδηγό για το dvd2dvdr,όπως για το (s)vcd;Με σχεδιάκια και προτασούλες;Για μας τα λαμέρια λέω... Thkz για το upload(Ξέρεις εσύ πού...). Btw,ρε,πού ήσουν τόσο καιρό; Κάνει ΚΑΙ αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kserolas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 To CCE_Patcher_0_4_5 einai to teleytaio kai kanei gia ola ta CCE apo 2.50 mexri kai 2.66.01.07 Odigo den mporo na kano giati den egrapsa ego to software DVD2DVDR. O allos odigos einai dikia mou patenta giayto kai mporo na ton dimosieyo! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ripper386 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 Φίλε kserola εχω ξεκινήσει την διεργασία και είναι κάπου στη μέση αλλά δεν καταλαβαίνω πρώτα το φτιαχνει ενα m2v αρχείο στο κανονικό μέγεθος και μετα το συμπιέζει?Ηδη μου έχει φτιάξει ενα αρχείο 3gb και είμαι στη μέση και γράφει rip process.Δεν πείραξα καθόλου τα settings όπως είπες.Επίσης αν κάνει τόση ώρα να φτιάξει το αρχικό πως λές οτι όλη η διαδικασία κρατάει 2-3 ώρες?Το κάνω σε ένα P4-1500 και έχει κάνει περίπου 2 ώρες για το μισό και δεν έχει κάνει μάλλον καθόλου συμπιεση. Ευχαριστώ προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kserolas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 Nai asto opos einai, tha to kanei rip kai meta tha to sympiesei me to CCE! To rip kammia fora argei, synithos an kaneis rip me to DVDR Pionner (emena mia fora ekane 3 ores gia na kanei rip mono). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 Όχι,δεν είπα ότι έφτιαξες εσύ το prog.Απλώς,ότι δουλειά έχεις κάνει ως τώρα μ΄αυτό,να την δημοσίευες με "εικονίτσες και λογάκια"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kserolas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 Katalaba ti les alla den mporo na to kano ayto! Den mporo na ftiakso enan odigo gia programma pou exei grapsei allos, xoris na exo tin adeia tou! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edgar Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 de ksero ti lete eseis, alla ego ena ksero: DVD9-DVD5=DVD4 :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote Kserolas:</font><hr> Katalaba ti les alla den mporo na to kano ayto! Den mporo na ftiakso enan odigo gia programma pou exei grapsei allos, xoris na exo tin adeia tou! <hr /></blockquote> lol! Ρε,μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαινόμαστε...Ώρες είναι να μου πείς,ότι όλοι οι οδηγοί του TMPEGnc έχουν την άδεια του Tsunami,ή ότι ο Avery Lee έδωσε το χρίσμα σε όλους όσους κατα καιρούς έχουν ασχοληθεί με το VD! Ο δ η γ ό λέμε,από κάποιον που έχει κάνει τη δουλειά,μη γεμίσουμε σουβεράκια dvdένια,είναι ακόμη ακριβά τα ρημάδια... Γκέγκε; ʼν πάλι βαριέσαι,δεν τρέχει τπτ,καλά να περνάς,Thnkz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote marios1957:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote Kserolas:</font><hr> Katalaba ti les alla den mporo na to kano ayto! Den mporo na ftiakso enan odigo gia programma pou exei grapsei allos, xoris na exo tin adeia tou! <hr /></blockquote> lol! Ρε,μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαινόμαστε...Ώρες είναι να μου πείς,ότι όλοι οι οδηγοί του TMPEGnc έχουν την άδεια του Tsunami,ή ότι ο Avery Lee έδωσε το χρίσμα σε όλους όσους κατα καιρούς έχουν ασχοληθεί με το VD! Ο δ η γ ό λέμε,από κάποιον που έχει κάνει τη δουλειά,μη γεμίσουμε σουβεράκια dvdένια,είναι ακόμη ακριβά τα ρημάδια... Γκέγκε; ʼν πάλι βαριέσαι,δεν τρέχει τπτ,καλά να περνάς,Thnkz. <hr /></blockquote> Ελα γκρινιαρη ....για δες αν αυτος http://www.dvd2dvdr.gr/ μπορει να σου φανει χρησιμος (ειναι και στα Ελληνικα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Όταν μεγαλώσω θα κάνω και εγώ οδηγό... :grin: Χωρίς να θέλω να μειώσω-στο ελάχιστο-την σελίδα που συνιστάς,περιμένω κάτι σαν το dvd2svcd,το οποίο το dvd2dvdr μπορεί να το δώσει,έχοντας τα φόντα για κάτι τέτοιο. Έχω κατεβάσει γύρω στους 8(οκτώ) διαφορετικούς οδηγούς από διάφορα sites,τα μελάνια μόνο του εκτυπωτή έκαναν ένα φόρτωμα ,μου είναι δύσκολο-λόγω και χρόνου και ασχετίλας -να συνδυάζω 3 και 4 progs,έλεγα μήπως κάποιος που έχει δουλέψει με το dvd2dvdr θα μπορούσε να φτιάξει κάτι που να δείχνει τι και πως και να γλυτώσω και εγώ κανα-δυο βδομάδες μελέτη και κάμποσα σουβεράκια... Και ακόμα δεν έχω πάρει dvdr(lol). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 An exo riparei idi mia tainia pos mporo na tin kano reencoding? Episis xrisimopoiontas auto to programma ta menu menoun? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 re paidia me te menu ti ginetai?? Kaytafera na balo menu stin telikh tainia alla oi deiktes ton chapters einai lathos!! Mipos kserei kaneis pos diorthonetai auto? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Λοιπόν επειδή βλέπω ότι παιδεύεστε με το DVD2DVDR, υπάρχει και εναλλακτικός τρόπος με το ReMPEG2. Ένας πολύ καλός οδηγός για αυτό το πρόγραμμα υπάρχει στο RAM Απριλίου 2002, σελίδα 188. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote Narayan:</font><hr> Λοιπόν επειδή βλέπω ότι παιδεύεστε με το DVD2DVDR, υπάρχει και εναλλακτικός τρόπος με το ReMPEG2. Ένας πολύ καλός οδηγός για αυτό το πρόγραμμα υπάρχει στο RAM Απριλίου 2002, σελίδα 188. <hr /></blockquote> Λέμε ΠΩΣ θα απλουστεύσουμε τη ζωή μας(και να σώσουμε τα υπολείματα του ελεύθερου χρόνου μας).Όχι πως θα την επιβαρύνουμε περισσότερο... Btw,αν θες,υπάρχει και έτοιμο προφίλ για το rempeg,mail me(και p.m.,το ίδιο κάνει),να το πάρεις on line,η ψάξε στο develop του doom9... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.