Προς το περιεχόμενο

DVD9 - DVD5

Kserolas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βγαζει ενα DVD , σιγουρα και αποδεδειγμενα βγαζει ΕΝΑ και ΚΑΛΟ! Ο encoder που χρησιμοποιει (οταν χρειαζεται) ειναι ο CCE, ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ mpeg2 encoder!

Δημοσ.

Φίλε kserola χρειάζονται ρυθμίσεις στο bitrate ή το υπολογίχει μόνο του?Επίσης έχω τον 2.64 Encoder αλλά εκει που γράφει τον encoder έχει τον 2.50 και disable δεν μπορώ να το αλλάξω.Παρόλα αυτά ξεκινάει κανονικά την κωδικοποίηση.

Εκανα ενα κομμάτι του Lord of The Rings και είναι τέλειο απλά νομίζω οτι βγαίνει λίγο μεγάλο σε σχέση με τη χωρητικότητα του DVD-R.Για περίπου 30 λεπτά ταινία έφτιαξε 1072 MB αρχείο,για αυτό ρωτάω μήπω πρέπει να κάνω εγώ κάποιες ρυθμίσεις...

Δημοσ.

Οχι δεν χρειαζετε να κανεις τιποτα, ειναι προρυθμισμενο! Στον CCE μην πειραζεις τιποτα,αρχιζει μονος του και τελειωνει μονος του τα multipass vbr και τα trancoding καθως και με ολα τα αλλες δουλειες και ολα τα settings!

Το μεγεθος μην σε ανησυχει, το τελικο θα σου βγει να χωραει σε ενα DVDr-rw! (ολο μαζι με το video, audio,subtitles,ifo...)

Το DVD2DVDR ειναι για να δουλευει με τον CCE v2.50 και γιαυτο δεν μπορεις να αλλαξεις encoder, αλλα αν σου δουλευει και με του CCE v2.66 μπραβο! Εγω εχω και τον 2.50 αλλα και τον 2.66.01.07 και μου δουλευει με τον 2.50.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...