Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με οθόνη!

Jhmmy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν με το που ξεκινάω τον υπολογιστή μου η οθόνη ανάβει για ένα δευτερόλεπτο και μετά σβήνει κατευθείαν μετά από ένα "τσακ" που κάνει και δεν ανοίγει ξανά. Δοκίμασα κ άλλο καλώδιο τροφοδοσίας, όπως και τα καλώδια αν είναι καλά συνδεδεμένα και πάλι τα ίδια. Έχει κανείς ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό; Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Λοιπόν με το που ξεκινάω τον υπολογιστή μου η οθόνη ανάβει για ένα δευτερόλεπτο και μετά σβήνει κατευθείαν μετά από ένα "τσακ" που κάνει και δεν ανοίγει ξανά. Δοκίμασα κ άλλο καλώδιο τροφοδοσίας, όπως και τα καλώδια αν είναι καλά συνδεδεμένα και πάλι τα ίδια. Έχει κανείς ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό; Ευχαριστώ!

Όταν αναβεις την οθόνη χωρίς να είναι συνδεδεμένη στο PC πως συμπεριφέρεται σου λέει no signal πχ και μετά μπαίνει σε stand by συνήθως πορτοκαλί λαμπακι? Όταν την έχεις συνδεδεμένη στο PC τι κάνει? ανάβει και μετά πάλι κλεινει σε κατάσταση stand by? Ανάβει γενικά και κλείνει χωρίς ένδειξη και στις 2 ποιο πάνω περιπτώσεις συμπεριφέρεται το ίδιο είναι δεν ειναι συνδεδμένη στο pc? Δόκίμασες με άλλη οθόνη στο PC σου ...απλα θέλω να αποκλείσω το ενδεχόμενο να έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών.

Και επίσης θα ήθελα να μου πεις ποια οθόνη έχεις αν επιτρέπεται. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...