xuser Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Aγορασα το πιο πανο γαι αντικατάσταση του modem router BaudTec του connx τι είανι το πιο πάνω ? access point ή modem/router που μπορω να το βάλω στη θέση του ΒudTec? S.O>S γιατι αν πλήρωσα 45Ευρω μόνο Για Αcess Point μου έρχεται το εγκεφαλικο:shock::shock:
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 οχι δεν ειναι Modem/router ζητα επιστροφη να παρεις κατι αλλο, πες οτι εκανες λαθος και θελεις Modem/router
xuser Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Έίμαι πολύ βλάκας γιατί είδα στη συσκευασια wireless router και νομιζα ότι θα ήταν κ modem, twra το εχω ανόικσει και αναγκαστηκά θα το κρατήςω οπότε κι άλλα ευρω θα δώσω για να παρω Modem Router αυτη τη φορα Ποιο Μου προτείνεις από το eshop ΄΄η το πλαισιο? φθηνο+ καλό?
poulinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 ola ta wrt ειναι routers οχι adsl router.τα wag ειναι adsl router.τωραγια ρουτερακι ειτε linksys wag160n η thomson 585.to πρωτο πιο γρηγορο και πρωτοκολλο n το δευτερο πολυ πιο σταθερο αλλα πιο δυσκολο μενου και λιγο πιο αργο.δοκιμασε να το πας πισω αλλα συσκευασε το οσο γινεται καλυτερα εστω χωρις ζελατινη απεξω.επισης καλα ειναι και τα zyxel 660hw 661hw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.