Προς το περιεχόμενο

Τα νέα iMac απο Rainbow-Quest χωρίς Magic & BT Keyboard!

kingofgreece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ αυξήσαν την τιμή κατα 10 ευρώ σε όλα τα imacs (πχ 1159 σε 1169 για τον μικρό) και ακόμα δίνουν αυτό με το καλώδιο! ΕΛΕΟΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!! isquare σου λέει μετά! ΟΥΣΤ κοπροσκυλα!

Δημοσ.

εγώ που πήγα σήμερα στο applestore εδώ θεσσαλονίκη μου είπανε οτι περιλαμβάνεται κανονικά στον imac. καλα ρε παιδιά τι ωραίοςσ που είναι ο imac?

Δημοσ.

Εγ'ω το πήρα σήμερα από Πλa;iσιο και όντως είναι αnοιγμένο και έχουνε βγάλει το wireless και έχουνε μέσα με καλώδιο. Αύριο θα πάρω τηλέφωνο να δω τι γίνεται.

Δημοσ.

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0431708&catid=010100

Παιδιά πάντως στα MULTIRAMA λέει ότι έχει ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι. Δεν αναφέρει παραπάνω πληροφορίες.

Θέλω λίγη βοήθεια γιατί θα αγοράσω πρώτη φορά υπολογιστή από την apple και δεν έχω ιδέα τι παίζει. Επειδή δεν μου αρέσει το ασύρματο πληκτρολόγιο και θέλω να πάρω το ενσύρματο με num pad μπορώ όταν το παραγγείλω (μάλλον από το MULTIRAMA) να τους το πω? Και σε αυτή την περίπτωση θα πληρώσω παραπάνω?? Γιατί στο αγγλικό το site που μπήκα δεν έλεγε παραπάνω χρεώσεις αν έπαιρνες το ενσύρματο.

Και επίσης, επειδή γενικά έχω ένα θέμα με τα ασύρματα μπορώ εκτός από το magic mouse (το οποίο βέβαια είναι ασύρματό αλλά έχω μια απορία να δω πως είναι) να τους πω να μου στείλουν και το παλιό??

Δημοσ.

Καλημέρα φίλος,

ενσύρματο λένε...

Ενσύρματο πληκτρολόγιο και Magic Mouse.

Ο νέος iMac διατίθεται απο την επίσημη αντιπροσωπία με ενσύρματο πληκτρολόγιο και το Magic Mouse.

Για ασύρματο δοκίμασε σε καμια Document.gr ή απλά wait 1-2 εβδομάδες ακόμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...