axlgol Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Γεια χαρά παιδιά έχω ένα σταθερό και στα καλά καθούμενα δεν μου αναγνωρίζει το ποντίκι είναι usb και ναι το δοκίμασα σε άλλο pc και δουλεύει μια χαρά, καμιά ιδέα κανείς? (έχω xp) Ευχαριστώ.
lagoudakis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 αφου το τσεκαρες σε αλλο pc και εισαι οκ μηπως το προβλημα σου ειναι στα usb σου;δοκιμασες να το βαλεις σε αλλο;αλλες συσκευες δουλευουν στα usb του υπολογιστη σου;μηπως θελει κανενα reset το ποντικι σου;(αν εχει)
axlgol Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 αφου το τσεκαρες σε αλλο pc και εισαι οκ μηπως το προβλημα σου ειναι στα usb σου;δοκιμασες να το βαλεις σε αλλο;αλλες συσκευες δουλευουν στα usb του υπολογιστη σου;μηπως θελει κανενα reset το ποντικι σου;(αν εχει) Ναι το δοκίμασα και σε αλλες usb και δεν γινετε τπτ οι usb δουλευουνε κανονικα με stick και τετοια, τι εννοεις reset? εχω ενσυρματο ποντικι.
lagoudakis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 απλα μερικα ποντικια πχ logitech,εχουν ενα κουμπακι στο usb για reset και για επικοινωνια,αλλα αν ειναι ενσυρματο οπως ειπες δεν εχει το δικο σου,δεν παει το μυαλο μου τι μπορει να φταιει στην περιπτωση σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.