xaroula12 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Εγκατεστησα το convertxto dvd 3 και προσπαθησα να γραψω ταινια με ξεχωριστους υποτιτλουσ....Στη ταινια που γραφτηκε ομως πεταει κ το μηνυμα του convertx με αποτελεσμα να καλυπτει σημαντικο μερος της ταινιας...Ξερετε πως μπορω να το αφαιρεσω????Ευχαριστω εκ των προτερων
parsifal Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Αγοράζεις την πλήρη έκδοση του προγράμματος.
xaroula12 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Α ωραια!!!Τρεχω να το αγορασω!!!!!Περα απο τη πλακα τωρα ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!!!Προσπαθω τοσεες ωρες μπας κ το βγαλω αλλα τζιφος!!!!
parsifal Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Και σαν τί είδους απάντηση περίμενες δηλαδή; Από που μπορείς να κατεβάσεις το τάδε ή το δείνα crack για το ConvertXToDVD; Δεν είναι γνωστό τοις πάσι ότι αυτό το φόρουμ έχει ξεκάθαρη πολιτική απέναντι στην πειρατεία λογισμικού; Στη δοκιμαστική έκδοση του προγράμματος, δεν υπάρχει επιλογή για να αφαιρέσεις το watermark. Είναι τρόπος πίεσης για να αναγκαστούν οι χρήστες να αγοράσουν την κανονική έκδοση. Υπάρχουν και εναλλακτικά προγράμματα που προσφέρονται απολύτως δωρεάν, με τα οποία μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου: Με ποιο πρόγραμμα: μετατρέπω AVI/DivX/MP4/MKV σε DVD;
xaroula12 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Η αληθεια ειναι πως θα ηθελα ενα κωδικο!Αλλα συμφωνω και με τη πολιτικη σας για τη πειρατεια λογισμικου.Δεν σας λεω ψεματα!Τωρα η γνωμη μου για το θεμα ειναι πολυ διαφορετικη....Φοιτητρια ειμαι!!!!Οσον αφορα τα αλλα προγραμματα δεν ξερω να τα χειριζομαι!Συν πως δεν ξερω να ενσωματωνω τους υποτιτλους στη ταινια κ δεν εχω πολυ ελευθερο χρονο να ασχοληθω παραπανω διοτι δουλευω κιολας!Και παλι ευχαριστω!!!!Θα μεινω στο να νοικιαζω ταινιεσ απο το videoclub της περιοχης μου!Η καλυτερη επιλογη μου!
micos000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δοκίμασε το DVD Flick. Είναι δωρεάν και κάνει παρόμοια δουλειά με το ConvertX. Ενσωματώνει και τους υπότιτλους με τον ίδιο τρόπο. Υπάρχει και guide στα Ελληνικά. Δεν είναι απαραίτητο όμως γιατί το πρόγραμμα είναι πολύ απλό. Φορτώνεις το avi (add title) και βρίσκει και τους υπότιτλους αν έχουν το ίδιο όνομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.