cbr600RR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 καντε κατι διαφορετικο ρε φιλε .. πηγαιντε για sushi ή βραζιλιανικη κουζινα , ή πηγαίντε σε κανα Beer academy να δοκιμασετε καμια αλλη γευση ή στην τελικη πηγαίντε στα ΗΟΟΤΕRS .. μπορει μεν να σου φυγουν οσα θα διαθεσεις αλλα θα το ευχαριστηθεις τουλαχιστον
Garnele Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Ωραία και μιας που πιάσαμε τη γιουνιβέρσαλ κουζίνα, γνωρίζει κανείς ρώσικο εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη;
Andy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 αχχαχαχαχα...το τελευταο με τα HOOTERS ηταν καλο...σκεφτηκα που θα την παω ομως.. στο ΑΠΟΛΙΣ...οσοι εχετε παει θα ηθελα την γνωμη σασ αλλα και τιμες..
Lucifer Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Ωραία και μιας που πιάσαμε τη γιουνιβέρσαλ κουζίνα, γνωρίζει κανείς ρώσικο εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη; Από ένα σερτς που έκανα, βρήκα μόνο 2 ρώσικα -το ένα Μοσχάτο, το άλλο Γλυφάδα. Ξεκίνα κοννέ με κάναν ρωσομπλιέτ να σου μαγειρέψει τίποτις σπιτικό.
Garnele Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Πήγα τις προάλλες σε ένα ρώσικο μάρκετ και ρώτησα αλλά δεν ήξερε κάτι η καλή κυρία στο ταμείο. Θα προσπαθήσω και σε άλλα και βλέπουμε. Έχω κάμποσες φίλες που οι μαμάδες τους κάνουν πιλμένι και τέτοια, αλλά υπάρχουν φάσεις που απλά θέλω να φάω ρώσικο και να μην είμαι με τις μαμάδες τους.. Στην σκατοαθήνα σας έχει πολλά ρώσικα, με έμφαση το καταπληκτικότερο όλων βαλεντίνα =(
freedubus Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Στο Κορδελιό εν έτει 2003 με κάτι φίλους είχα φάει σε μια σουβλακοψησταριά που την είχε ένας Ρωσοκαυκασιοκάτι αλλά έβγαζε και ρώσικα φαγητά αν του το ζητούσες (κανονικά τα σέρβιρε στους συμπατριώτες του). Είχαμε φάει σασλίκ και ένα γαμάτο πιλάφι και δε θυμάμαι τι άλλο. Μετά φεύγοντας πλακωθήκαμε στο ξύλο με κάτι ρωσοπόντιους χωρίς λόγο.
freedubus Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Εγώ φταίω ρε, που βουτάω ολόκληρος στο λάκκο με τις αναμνήσεις για πάρτη σας.
cbr600RR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 τους πηρατε τους ρωσσοποντιους τουλαχιστον η σας φορτωσανε ?
freedubus Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Πολύ δυνατά παιδιά δε ξέρω τι κάνουν, ήμασταν και φαγοπιωμένοι, είναι και βαριά αυτά τα ρώσικα...
Lucifer Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Πολύ δυνατά παιδιά δε ξέρω τι κάνουν Ποιος ποιος ο Λε-κτικός Που ΄χει μυαλό σαν Αλ-βανός Κιείναιδυνατός σα ΡΩΣΟ-ΠΟ-ΝΤΙ-ΟΣ.
tax_opari91 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Ποιος ποιος ο Λε-κτικόςΠου ΄χει μυαλό σαν Αλ-βανός Κιείναιδυνατός σα ΡΩΣΟ-ΠΟ-ΝΤΙ-ΟΣ. αχχααχαχ εισαι σιχαμενος
foufoutios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Εχω ακουσει για ενα καλο Ρωσσικο στην Καλλιθεα.. Για δοκιμαστε και πειτε μου
insomniaK Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δεν ξέρω τι καιρό κάνει, αλλά παίρνεις περιποιημένη καλαθούμπα βάζεις καρουδια τραπεζομαντηλάκι, κουβά με πάγο (κι ας λιώσει), σαμπανίτσα μεστον κουβά, πουστέ ποτήρια, κρακερς/παξιμαδακια, χαβιαράκι, σολομό, καμιά σάλτσα μαλακιά, σταφυλακι, φραουλιτσες, σαντιγυ, τα καλυπτεις με μια ωραία κουβερτα, όλα στο πορτ μπαγκαζ, περνάς την παίρνεις και τραβάτε για βόρεια ευβοια... Βουνό με θέα θάλασσα ή παραλία. Έχεις φροντίσει να κλείσεις και ένα δωμάτιο κάπου, χώμα θα είναι οι τιμές με το ψωλόκρυο, και κάνετε ένα διήμερο ζουπερ. Χρειάζεσαι αυτοκίνητο και καμιά 100αριά ευρώ παραπάνω... αλλά έτσι φτιάχνονται οι αναμνήσεις. Ελπίζω να μη σου κρατάει για εκπληξη της επετείου το χωρισμό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.