Andy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 παιδια θελω βοηθεια..αυριο εχω επετειο ενος χρονου με την κοπελα μου και θελω να την παω σε ενα εστιατοριο(30-40 ευρω το πολυ το ατομο) με θεα στην θαλασσα που της αρεσει..ειμαστε και φοιτητες και δν παιζουν πολλα λεφτα..thx in advance....
PavelX Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 (30-40 ευρω το πολυ το ατομο) δν παιζουν πολλα λεφτα huh? πες μας πρώτα σε ποια πόλη είστε
Andy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 huh? πες μας πρώτα σε ποια πόλη είστε oups!!!αθηνα ειμαστε..αλλα αυτο με την θαλασσα αφηστε το..λεω καπου με θεα ετσι την αθηνα..το απολις τι λεει??και προτεινεται μου κατι ρομαντικο αν ξερετε
Critter Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Υπάρχει και το εποψις που ειναι σαν το απολις και μου αρεσει πολυ περισσοτερο. Επίσης παιζει και κανα la pasteria. Παιζει και λυκαβητός με σουβλακια και μπύρες πάντως .
liopyr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Παιζει και λυκαβητός με σουβλακια και μπύρες πάντως . Και peeping toms!
Andy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 παιδια κατι ρομαντικο για ποτακι εχετε να προτεινεται?στο κεντρο ασ πουμε...
Fidelio Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Εχε υπόψην σου οτι Αν την πας ΚΑΙ για ποτό , θες άλλα 60-70 ευρώ
Garnele Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Στο αναχίτα για φαΐ (περσική κουζίνα στο Χαλάνδρι) Ποτό ανάλογα τα γούστα, την τελευταία φορά που έκανα παρόμοιο ηβέντ στην Αθήνα πήγα σε ένα πανέμορφο, στο πάρκο που τριγύρω βρίσκονται όλοι οι σταυροί του νότου. (*Παρεμπιπτόντως αν κάποιος γνωρίζει όνομα απ' αυτό θα ήταν ωραία να μου το θυμίσει, γιατί κάθε φορά που θέλω να πω κάτι γι αυτό αναγκάζομαι να βάζω το σταυρό του νότου στην κουβέντα. Ευχαριστώ) Αν πάλι θες να το παίξεις και λίγο στην κοπέλα και αντέχει το πορτοφόλι σου, να πάτε στο ρουφ γκάρντεν του Χίλτον. Ή αν δε θες να το παίξεις καθόλου στην κοπέλα σου, να πάτε στο Red Lion απέναντι. =ρ
Andy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια..οχι δν σκοπευω να την παω ΚΑΙ για ποτο..απλα ωσ εναλλακτικη..βασικα για φαγητο το πορτοφολι μου αντεχει 20 το ατομο..παιζει κατι τετοιο σε ενα ωραιο εστιατοριο?
Garnele Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 αναχίτα για φαΐ (περσική κουζίνα στο Χαλάνδρι) Ε μπες εδώ ντε. Και γιατί δηλαδή πρέπει να την ΠΑΣ για φαγητό στην επέτειο; Μαζί δεν την έχετε;
Fidelio Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 οχι οχι νομίζω οτι τελικά ο φίλος μας θέλει να την πάει για ποτό.
Garnele Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μπύρα και φαΐ στον κάβουρα με 6 ευρώ το άτομο. Φιλικό περιβάλλον, ευχάριστη ατμόσφαιρα και παιχνίδια στη γέφυρα
jimarass Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Πουθενά, καθείστε σπίτι για οικονομία!!! Βγείτε μέσα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.