Προς το περιεχόμενο

Ερωτηματολόγιο(ΟΚ!--->ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ)

msam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Το παρακάτω link είναι ένα ερωτηματολόγιο που έχω για μια εργασία σε ένα μάθημα της σχολής μου για να περάσω το μάθημα. Ο χρόνος που θα χρειαστείτε είναι μόνο 2 λεπτά απο τον χρόνο σας. Αν έχετε το χρόνο και τη διάθεση θα σας παρακαλούσα να το συμπληρώσετε.

http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=X3535hfIbJxbc_2fiWIDRL5w_3d_3d

Σας ευχαριστώ!

Δημοσ.

Α. Επειδη το φορουμ account δημιουργηθηκε τωρα και δεν προκεται για καποιον γνωστο user.

Β. Επειδη η 5η ερωτηση δεν με ξετρελαινει

θα απαντουσα ευχαριστως αν γνωριζα εστω και ενα στοιχειο για αυτον που κανει την ερευνα (οχι ονοματεπωνυμο απαραιτητα) και το που θα χρησιμοποιηθει συγκεκριμενα.

Εν τελει μαρεσει να συμετεχω σε ερευνες, δεν μαρεσει ομως να απαντω σε "ορφανες" ερευνες διχως ταυτοτητα. Θα απαντησω ευχαριστως σε περιπτωση που δωθουν καποια στοιχεια για την ταυτοτητα της συγκεκριμενης, πλην του γενικου "εργασια για να περασω καποιο μαθημα".

Ολα αυτα χωρις offence προς τον ευγενικο topic starter.

Δημοσ.

Το ερωτηματολόγιο είναι ... ψιλοσικέ,

προσπαθείς να διερευνήσεις την άποψη του κόσμου για το open source και του δίνεις τον τίτλο "Ελεύθερο Λογισμικό: μια σημαντική ευκαιρία για τον πολίτη..." ?

Και οι ερωτήσεις σπρώχνουν σαφώς προς μια κατεύθυνση.

Αν πρόκειται για κάτι παραπάνω από ΙΕΚ θέλει δουλειά ακόμα.

Δημοσ.

done και απο μενα αν και ήταν πολυ κατευθυνόμενο πραγματι... και εκεινο το "μεταφερσιμο" ρε παιδι μου...

Δημοσ.

Ο αριθμός των ατόμων που έπρεπε να συμπληρώσω για το ερωτηματολόγιο μου συμπληρώθηκε και αυτό οφείλεται στην συμμετοχή σας. Θα ήθελα να σας πω ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!:-D

Καλησπέρα σας.

Το παρακάτω link είναι ένα ερωτηματολόγιο που έχω για μια εργασία σε ένα μάθημα της σχολής μου για να περάσω το μάθημα. Ο χρόνος που θα χρειαστείτε είναι μόνο 2 λεπτά απο τον χρόνο σας. Αν έχετε το χρόνο και τη διάθεση θα σας παρακαλούσα να το συμπληρώσετε.

http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=X3535hfIbJxbc_2fiWIDRL5w_3d_3d

Σας ευχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...