Προς το περιεχόμενο

wireless keybord

karhariasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά στο room. Μπορεί κάποιος να μου προτίνει κάποιο keyboard ασύρματο που να πιάνει από απόσταση 2 μέτρων τουλάχιστον?

Έχω μετάτρεψει το pc σε media center (μεγάλο το μαλλί θα μου πείτε) αλλά τώρα θέλω να ξαπλώνω στον καναπέ κ θέλω να το λειτουργώ από εκεί. Mouse έχω ένα της Microsoft,

http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=086

με το οποίο είμαι πολυ ευχαριστημένος, πιάνει από παντού! Keybord είχα ενα Labtec, νομίζω. Το έδεινε δώρο η ALTEC πέρισυ σε ένα Media Center που έδινε σε προσφορά 250 ευρώ. Τέσπα, εκείνο το πληκτρολόγιο έπιανε στα χέρια όλων τις περισσότερες φορές εκτός από τα δικά μου, Αφού πριν λίγο καιρό έσπασα το τζάμι από το τραπεζάκι από τα νεύρα μου, τώρα έσπασα το πληκτρολόγιο κ υσήχασα.

Μπορείτε να μου προτίνεται κάποιο keyboard που να πιάνει σχετικά εύκολα από μια απόσταση το πολύ των 2 μέτρων? Δε θέλω να είναι τίποτα super, απλά να μπορεί δουλεύει, να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει.

* Ναι είμαι αρκετά νευρικός, στα χέρια μου έχουν χαλάσει άπειρα πράγματα από νεύρα κ μόνο :D

Ευχαριστώ κ πάλι για την βοήθεια εκ των προτέρων!

Κώστας

Δημοσ.

μόλις πριν λίγο έκανα μια παραγγελία για αυτό

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575665

είναι το ίδιο αλλά το μοντέλο είναι το 6000, όχι το 3000. Ελπίζω να είναι το ίδιο καλό. Γενικά σε mouse κ keyboard πάντα προτιμούσα προϊόντα της Microsoft γιατί όπως κ να το κάνουμε.. δεν εχω δει κάτι καλύτερο.

Δημοσ.
Ελπίζω να είναι το ίδιο καλό. Γενικά σε mouse κ keyboard πάντα προτιμούσα προϊόντα της Microsoft γιατί όπως κ να το κάνουμε.. δεν εχω δει κάτι καλύτερο.

Oχι οτι ειναι ασχημα τα microsoft, αλλα τα logitech ειναι σχεδον παντα ενα κλικ καλυτερα...

Δημοσ.

επέτρεψε μου να διαφωνήσω σε αυτό που λες. Για μένα τα Microsoft είναι από τις καλύτερες συσκευές (keyboard & mouse) με διαφορά και σε ποιότητα κατασκευής αλλά κ σε λειτουργία! Ειδικά desktop της Logitec ποτέ μου δε μπόρεσα να το συμπαθήσω. Μου φαίνεται πολύ ψεύτικο.

Άποψη μου. :)

Δημοσ.

Το τι σου φαινεται, με το τι ισχυει, ειναι κατι το εντελως διαφορετικο.

Να μη σου πω για κανα Razer τοτε... εκει ειναι που θα πεις "πολυ ψευτικο"

αλλα στη πραγματικοτητα θα ειναι αντιστροφως αναλογη η ποιοτητα.

Δημοσ.

εμ. δε μου τα είπατε όταν έψαχνα keyboard. είδα 1-2 razor τώρα σε πρόχειρη αναζήτηση στο google κ φάνηκαν πολύ ενδιαφέρον.

Τέσπα, έχει κανείς κάποιο link που να δείχνει μετατροπή σε keyboard, πως να το ανοίξω κ να προσθέσω μπλε led από κάτω? Δε μπορώ να γράφω μέσα στο σκοτάδι.

Δημοσ.
μόλις πριν λίγο έκανα μια παραγγελία για αυτό

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575665

είναι το ίδιο αλλά το μοντέλο είναι το 6000, όχι το 3000. Ελπίζω να είναι το ίδιο καλό. Γενικά σε mouse κ keyboard πάντα προτιμούσα προϊόντα της Microsoft γιατί όπως κ να το κάνουμε.. δεν εχω δει κάτι καλύτερο.

δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά κ εγώ αυτό έχω κ δεν πιάνει ούτε στον 1,5 μέτρο. εγώ έχω βάλει κ δεύτερο Mouse (logitech) γιατί δεν παλευόταν .. κ εγώ ψάχνω κάτι μικρό κ με καλή εμβέλεια. Και ένα παλαιότερο που είχα Microsoft τα ίδια χάλια ήτανε.

Δημοσ.

δε θα ήθελα εγώ να απογοητεύσω εσένα αλλά όχι μόνο πιάνει κανονικά από απόσταση καναπέ - media player, πιάνει κ από το υπνοδωμάτιο ακόμα!!!! Πολύ σουπερ, καλή αίσθηση πλήκτρων, πολύ καλή η αίσθηση γενικά του keyboard με το μαλακό στήριγμα των χεριών που έχει, πιάνει πραγματικά από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού (το τσέκαρα ακόμη κ από το πίσω μπαλκόνι :D) και με τον ίδιο δέκτη του keyboard πιάνει κ το mouse που έχω (επίσης Μicrosoft).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...