Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με laptop από καθάρισμα με αφρό

karhariasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά, έχω ένα πρόβλημα σε ένα laptop COMPAQ. Το πρόβλημα εμφανίστηκε όταν το καθάρισα με αφρό. Συγκεκριμένα τον αφρό αυτόν

http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?id=ANA.PEL5004

είναι η 4-5 φορά που το καθαρίζω κ ξαφνικά δε δουλεύει κανένα πλήκτρο του, ενώ ανάβει κ δείχνει να λειτουργεί κανονικά. Η αλήθεια είναι ότι κ τις προηγούμενες φορές μου έκανε κάποια νάζια μετά τον καθαρισμό αλλά ποτέ σε τέτοιο σημείο όπως τώρα. Το έχω 3 μέρες στεγνό κ αξακολουθεί να μη λειτουργεί. Υπάρχει κάποια λύση ή το στέλνω πίσω από εκεί που το πήρα? Αυτό έχει εγγύηση αλλά θα ισχυεί αν το στείλο πίσω στο Πλαίσιο ή θα καταλάβουν τι παίζει κ θα πρέπει να πληρώσω ολόκληρη πλακέτα για keyboard (εκτός αν μου το βγάλουν όλο εκτός service).

Νόμιζα πως ο αφρός αυτός κάνει κ για lap top, στην περιγραφή του λέει να μη χρησιμοποιείται σε οθόνη, αλλά δε σκέφτηκα ότι μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα κ σε laptop.

Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον ή κάποια βοήθεια για το πως μπορεί να στρώσει?

Ευχαριστώ.

Κώστας

Δημοσ.

Ηταν λιγο ανοητο αυτο που εκανες καθως αυτος ο αφρος δεν ειναι για ηλεκτρονικα κυκλωματα..

Αυτοι οι αφροι εχουν μεσα συστατικα τα οποια βραχυκυκλωνουν τα κυκλώματα...δεν επρεπε να το ριξεις πανω στο λαπτοπ ... με αερα και παλι απο μακρια καθως για να φυγει ο αερας μεσα απο την φιαλη εχει μεσα συστατικο που αφηνει υγρασια...

Αυτα...

Καλο service...

Δημοσ.
Η Pelikan διακρίνεται στα είδη γραφείου για πάνω από 100 χρόνια! Απόδειξη για αυτό είναι η ποιότητα που διακρίνει όλη την γκάμα των προϊόντων της.

Καθαρίστε εύκολα όλες τις πλαστικές και μεταλλικές επιφάνειες με τη νέα σειρά καθαριστικών της Pelikan με αφρό.

Ιδανικό για καθαρισμό:

Πλαστικές και μεταλλικές επιφάνειες PC.

Μηχανές γραφείου.

Προσφέρει γυαλιστερό τελείωμα, είναι αντιστατικό και ασφαλές μιας και δεν είναι εύφλεκτο.

Χωρητικότητα: 400ml.

νομιζω η περιγραφη ειναι σαφης για την χρηση του.

Δημοσ.
μα υποτίθεται ότι ο αφρός είναι αντιστατικός, δε κάνει τελικά για τέτοιο καθαρισμό?

Άλλο αντιστατικό και άλλο ξηρό. Η ύπαρξη του ενός δεν ισοδυναμεί και με την ύπαρξη του δευτερου

Δημοσ.

νόμιζα ότι είναι το ίδιο κ ότι δεν έχει πρόβλημα. Πάνω στον αφρό δείχνει να μη χρησιμοποιείτε σε οθόνη, αλλά δεν αναφέρει τίποτα για laptop και επειδή ξέρω ότι κάνει για keyboard θεώρησα ότι είναι οκ. Χωρίς να σκεφτώ εκείνη την στιγμή ότι κάτω από το keyboard του laptop είναι όλο το hardware του :D

τεσπα..

ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

μην βαζετε τετοια πραγματα ρε παιδια σε λαπτοπ ειδικα σε οθονες-πληκτρολογια,καλυτερα να το καθαριζεις με ενα πανακι λιγο βρεγμενο και μονο στις εξωτερικες πλευρες

Δημοσ.

επ! lagoudakis κ εδω! :)

από την επόμενη φορά θα το ξέρω. Αλλά για πείτε μου, πως θα καθαρίσω ένα laptop που το έχει κάποιος μόνιμα σε κομμωτήριο κ είναι γεμάτο από λακ κ άλλα προϊόντα. Τα πλήκτρα κολλάνε στα δάχτυλα σου όταν γράφεις. Τι κάνουμε στην περίπτωση αυτή?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...