wOOzY Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Παιδιά με συγχωρείτε για την καθυστέρηση αλλά λόγω αναβάθμισης,άργησα να απαντήσω.Χρόνια πολλά ότι επιθυμείτε,υγεία σε όλους.Ευχαριστώ πολύ για τα τραγουδάκια..Θα μπορούσε να μου πει κάποιος μερικά άλλα sites με Ελληνικά mp3,εκτός από το www.mousiki.de.vu και το www.eliastab.com(τώρα το είδα και είναι κλειστό).Ευχαριστώ πολύ.Δημήτρης.
sniper_206 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Egw katevazw apo kazaa kai winmx. Proteinw kai ta "eliksirio"-lempesis, "(moro mou)se thelw"-antique kai to "tha meinei metaksy mas"-garbi,tsalikis.
@_zerocool Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2002 One - Cyber Girl One - Dame One - Everbody says Goodbye One - Last Christmas One - Me Matas Βαλάντης - Ακροβατώ Βαλάντης - Αν τύχει Βαλάντης - Ομολογώ Βαλάντης - Σιωπή Βαλάντης - Σπάστα Βαλάντης - Το κοριτσάκι μου Δ. Βανδή - ʼντε Γειά Θεοδώριδου - Έλα που... φοβάμαι Θεοδώριδου - Όπου και να'σαι Θεοδώριδου - ΑΧ! Καίτη Γαρμπή - ʼντε Γειά Καίτη Γαρμπή - Μ'εχεις αρρωστήσει Καίτη Γαρμπή - Μια καρδιά την έχω Καίτη Γαρμπή - Το Θέλω τόσο Τσαλίκης - Για σένα τα σπάω (club mix) (πολλή καλό για ελληνικό) Τσαλίκης - Μια χαρά (radio mix) Τσαλίκης - Μια χαρά (Rock mix) Τσαλίκης - Μια χαρά (sounka mix)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.