mithrid Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 οριστε τι εβγαλε στο πατωμα απο το σωληνα με τη μπλε ταπα οσο τον ειχα κατεβασμενο!!!μηπως ειναι χωμα?τοσο πολυ σκουρια δεν μου καθεται καλα! http://img20.imagehosting.gr/out.php/i1201338_100-1471.jpg οριστε και η κονσερβα μου μετα την αφαιρεση των πριτσινιων http://img20.imagehosting.gr/out.php/i1201339_100-1473.jpg αυτο που παρατηρω ειναι ενα δοχειο αλλο και ενα πορτοκαλι βαμβακι μεσα βαθια http://img20.imagehosting.gr/out.php/i1201340_100-1476.jpg και ερωτω..αν αυτο ειναι υαλοβαμβακας δεν θα επρεπε να ειναι μεχρι κατω και οχι μεχρι τη μεση?το δοχειο αυτο αν εχει τρυπα γιατι να μην την μπαλωσω?δεν βλεπω να εχει καμια σχεση με γιαλι... ας πεσουν τα στοιχηματα!χεχε..εχω ελευθερο χρονο για ασχολια,οποτε θα σας αναλυω και τις κινησεις μου εστω κα αν το αποτελεσμα ειναι αρνητικο.το σιγουρο ειναι οτι θα σας ζητησω και γνωμη για ταχυθερμαντηρες μιας κ ειναι μικροι κ εξυπηρετουν στο λεπτο
De@th L0rd Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 οριστε τι εβγαλε στο πατωμα απο το σωληνα με τη μπλε ταπα οσο τον ειχα κατεβασμενο!!!μηπως ειναι χωμα?τοσο πολυ σκουρια δεν μου καθεται καλα!http://img20.imagehosting.gr/out.php/i1201338_100-1471.jpg οριστε και η κονσερβα μου μετα την αφαιρεση των πριτσινιων http://img20.imagehosting.gr/out.php/i1201339_100-1473.jpg αυτο που παρατηρω ειναι ενα δοχειο αλλο και ενα πορτοκαλι βαμβακι μεσα βαθια http://img20.imagehosting.gr/out.php/i1201340_100-1476.jpg και ερωτω..αν αυτο ειναι υαλοβαμβακας δεν θα επρεπε να ειναι μεχρι κατω και οχι μεχρι τη μεση?το δοχειο αυτο αν εχει τρυπα γιατι να μην την μπαλωσω?δεν βλεπω να εχει καμια σχεση με γιαλι... ας πεσουν τα στοιχηματα!χεχε..εχω ελευθερο χρονο για ασχολια,οποτε θα σας αναλυω και τις κινησεις μου εστω κα αν το αποτελεσμα ειναι αρνητικο.το σιγουρο ειναι οτι θα σας ζητησω και γνωμη για ταχυθερμαντηρες μιας κ ειναι μικροι κ εξυπηρετουν στο λεπτο Από τη πρώτη φωτό συμπεραίνω οτι πρέπει να πας σε μαγαζί με υδραυλικά κ να πάρεις καινούριο.Είναι σάπιος, δεν έχει ελπίδες.Αυτό δεν είναι χώμα,είναι σκουριά 200%
ΠάρηςΓ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Και γιατι βγήκε στο τέλος όμως;Αυτο δε καταλαβαίνω.... Παντως κατι παρόμοιο ειδα να βγαίνει και απο το καζανάκι απο ενα αρχαίο καζανάκι που ειχαμε κανα 2 μηνες να το πατήσουμε.(σιδερένιο). Ισως θα πρεπε να ηταν αλλα τσιγκουνευτικαν. Κ ειναι κατι που κοστίζει γενικά.
Alxnks Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 αυτο που παρατηρω ειναι ενα δοχειο αλλο και ενα πορτοκαλι βαμβακι μεσα βαθιαhttp://img20.imagehosting.gr/out.php/i1201340_100-1476.jpg και ερωτω..αν αυτο ειναι υαλοβαμβακας δεν θα επρεπε να ειναι μεχρι κατω και οχι μεχρι τη μεση? εμενα με πολυουρεθανη μου μοιαζει και οχι με υαλοβαμβακα. το πιο πιθανο ειναι να την εχει απλα για να κραταει στη θεση του το εσωτερικο ντεποζιτο. κατα τα αλλα...πετα τον και παρε εναν duroglass να ησυχασεις (αν ηταν απλη αλλαγη αντιστασης η θερμοστατη θα σου εβγαινε πολυ φτηνα, αλλα αυτο απλα ειναι για πεταμα). τωρα...μηπως εχεις αυτονομη θερμανση; η εστω και κεντρικη...ισως αν παρεις ενα μποιλερ και το ενωσεις με το δικτυο του καλοριφερ σου, να εχεις και ζεστο νερο τσαμπα (και να εχεις παντα και την εναλλακτικη του ρευματος οποτε χρειαστει).
mithrid Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 η μαρκα ειναι super calco για να ονομαζουμε πλεον και τις μαιμουδες.... ελληνικης κατασκευης και προφανως της πλακας. εχω αυτονομη θερμανση. παντως θελω να προτεινετε ταχυθερμαντηρες.ξερετε...τα μικρα κουτακια που τα αναβουμε επι τοπου κ βουαλα!ζεστο νερο!με τι κριτηρια τα επιλεγω?και ποια μαρκα ειναι καλη κ με εγγυηση καλη??
De@th L0rd Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Αυτοί οι ταχυθερμαντήρες είναι καλοί. Δε μπορώ να θυμηθώ τα μειονεκτήματά τους,εκτός από το να σε χτυπήσει το ρεύμα...Θέλουν ΠΑΡΑ πολύ προσοχή στην εγκατάσταση. Υπάρχουν πάρα πολλές μάρκες.Αυτές που πρέπει να κοιτάξεις να έχουν ενσωματωμένο πιεστικό κ προστασία από εγκαύματα.
mithrid Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 θα ριξω μια ματια στα πρακτικερ εντος ημερων για ταχυθερμαντηρες. παντως σημερα που επρεπε να κανω λουσιμο το πετυχα με βραστηρα νερου.εμεινα εκπληκτος!σε 5δευτερα ζεστο νερο 1λιτρου??μαλλον θα πρεπει να σκεφτω και πως να το τροποποιησω
kfyros Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Οι ταχυθερμαντήρες θέλουν συνήθως άλλη ηλεκτρική εγκατάσταση. 20άρα ασφάλεια minimum, και αντίστοιχο καλώδιο. Συνήθως δεν κάνει η υπάρχουσα ασφάλεια του θερμοσίφωνα (είναι συνήθως 10άρα ή το πολύ 15άρα), ούτε το καλώδιο τροφοδοσίας. Όσα έχω δοκιμάσει βγάζουν ζεστό νερό , αλλά σε καμιά περίπτωση όσο ζεστό βγάζει ένας θερμοσίφωνας. Επειδή οι περισσότερες γυναίκες γοιυστάρουν να κάνουν μπάνιο με ζεματιστό νερό, αν υπάρχει γυναίκα στο σπίτι , μάλλον θα κρυώνει με τη θερμοκρασία του νερού που βγαίνει από το ταχυθερμοσιφωνάκι. Και από κατανάλωση, πάνω κάτω η ίδια με του κανονικού θερμοσίφωνα. Καίει πολύ περισσότερο αλλά μένει πολύ λιγότερη ώρα ανοιχτό (όταν κλείνεις τη βρύση κλείνει κι αυτό). Αν γεμίζεις μπανιέρες , δεν συμφέρει. Θα πληρώνεις τα κέρατα σου σε ρεύμα.
mithrid Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 ωπα...και σκεφτομουν να το συνδεα με τα καλωδια του πρωην θερμοσιφωνα!πως μπορω να ελενξω τι ασφαλεια εχω?παλιοτερα ειχα κανει μπανιο με ταχυ και ηταν πολυ ικανοποιητικο.αλλα με εβαλες σε ενδοιασμους γιατι κ εγω προτιμω το καυτο για λογους χαλαρωσης.απο πρακτικερ βρηκα εναν της redring με 20χρονια εγγυηση!λετε να μην το παρω?? απο θερμοσιφωνα για ενα ατομο-αντε 2 να ειμαστε καλυμενοι-τι προτεινετε?και τι τιμες παιζουν? τον παλιο τι να τον κανω?καμια ιδεα?
kfyros Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ρώτα τον πωλητή σε τι θερμοκρασίες φτάνει πριν το πάρεις. Η νορμάλ θερμοκρασία νερού για μπάνιο είναι νομίζω λίγο πιο πάνω από τη θερμοκρασία σώματος. Μέχρι 45 βαθμούς . Μπορεί βέβαια και να κάνω λάθος. Ας βοηθήσει και κανένας που ξέρει ακριβείς θερμοκρασίες (συνήθως αυτοί που έχουν μωρά τα ξέρουν καλύτερα, για να μην τα ζεματίσουν ). Τα Amber θα τα δεις στον διακόπτη-ασφάλεια του θερμοσίφωνα (στον πίνακα σου). Συνήθως είναι 10A ή το πολύ 15. Τις απαιτήσεις του καθε ταχυθερμοσίφωνα ρώτησε τις από τον πωλητή ή διάβασε τις στη συσκευασία. Πάντως, προτείνω να μην το βάλεις πάνω από τη μπανιέρα ή σε σημείο που μπορεί να βρέχεται εξωτερικά ή να καταλήγουν οι υδρατμοί από το ντους. Αν κάτι πάει στραβά, μένεις εκεί που είσαι. Δεν κάνεις καν κιχ. Και την εγκατάσταση να την κάνει ηλεκτρολόγος, ο οποίος θα τσεκάρει και το ρελέ.
mithrid Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 εφαγα σκαλωμα με το redring ρε παιδια!πετυχα καποιον που το ειχε 11χρονια αψεγαδιστο και καυτο νερο σε 3δευτερα!αντε να τοβρω και σε καλα λεφτα γιατι στα πρακτικερ ξεκινανε απο 220ε
dimitris74 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 μια μικρη παρενθεση, απο οσο θυμαμαι ο ταχυθερμαντηρας ειναι για μια παροχη μονο. δηλαδη τον βαζεις μονο για το μπανιο και οχι και για κουζινα κλπ οπου αλλου χρειαστεις ζεστο νερο. μπορει και να θυμαμαι λαθος γιατι εχω καιρο να ασχοληθω με εγκατασταση αλλα ρωτα κιολας πριν τον αγορασεις
dark Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Υπάρχουν κι άλλοι που τους συνδέεις στο δίκτυο του ζεστού και έχεις σε όλες τις βρύσες Δεν ξέρω όμως αν μετά έχει απόδοση
mithrid Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 δημητρη μια χαρα θυμασαι.ειναι μονο για μια παροχη,αλλα υπαρχουν κ αλλοι για ολο το σπιτι.αλλα εχω εναν ενδοιασμο.βρηκα απο αγγλια εναν με 120 ευρω-τα μισα λεφτα δηλαδη-και σκεφτομαι αν στην ελλαδα τους τροποποιουν.θα μπορω να τον εγκαταστησω ή εχει καποια αγγλικα προτυπα απαγορευμενα της ελλαδας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.