Προς το περιεχόμενο

Yaris πρόβλημα με αντίσταση πίσω τζάμι

kapodistrias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

:S το τζαμι ξερεις δεν βγαινει και μπαινει ετσι απλα...δεν ειναι playmobil.. πρεπει να αποκολληθει με ειδικο εργαλειο (και κατα 80-90%) θα χαλασει και το εξωτερικο λαστιχο (να πιαστει με ειδικες βεντουζες και να κολληθει με ειδικη παρπριζοκολλα κτλ), οποτε θα πρεπει να αγορασει και να περασει και νεο λαστιχο αν δεν θελει να μετατραπει το αυτοκινητο του σε κινουμενο ενυδρειο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Θα έλεγα επειδή κανένας επαγγελματίας δεν φτάνει την εργοστασιακή ποιότητα και αν καμιά φορά μπλέξεις με μάστορες άντε μετά να ξεμπλέξεις (πχ να μην έχει κάνει καλή στεγανοποιήση) και επειδή το να κάτσεις να το σπάσεις, να συνενοηθείς με την ασφάλεια, να περιμένεις να πάει στο μάστορα και να γυρίσει θα χάσεις ίσως πολυτιμο χρόνο αν το αμάξι σου είναι καθημερινό απαραίτητο «εργαλείο», και φυσικά με το ενδοχόμενο το κρύσταλλο να μην είναι γνήσιο εργοστασιακό αλλά τρίτου κατασκευαστή (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κακό, απλά μερικοί προτιμούν 100% εργοστασιακά προϊόντα) συν το γεγονός ότι είπες ότι δεν είναι σε σημείο που να φαίνεται και να στο χαλάει αισθητικά, και επειδή λες ότι το αμάξι δεν είναι καινούργιο για να στεναχωριέσαι με την παραμικρή γρατζουνίτσα ή μικροζημιά, τελικά προτείνω να βάλεις την πάστα και να τελειώνει η υπόθεση και να κάνεις τη δουλειά σου.

απορω...οσοι προτεινετε διαφορα αλλα...εχετε δοκιμασει και ας πουμε απορριπτετε την ασφαλεια;

εγω εχω δοκιμασει και το λεω. ενα τηλεφωνημα εκανα στην ασφαλεια, την επομενη μερα πηγα στο μαγαζι που μου υπεδειξαν (ολες συνεργαζονται με μεγαλες αλυσιδες που αλλαζουν τζαμια αυτοκινητων), εβγαλαν μια φωτο το σπασμενο τζαμι, το εβγαλαν, εβαλαν το νεο...περιμενα μιση ωρα να κολλησει καλυτερα και εφυγα! το ολο....μαξιμουμ 1 ωρα υποθεση!

μια διαδικασια τσακ μπαμ την εχετε κανει μεσανατολικο...ημαρτον δηλαδη!

οχι φιλε μου δεν υπαρχει κινδυνος κακης εφαρμογης.

Ακομα και αν υπαρξει κακη εφαρμογη δικαιουσαι να επιδιορθωσουν την ζημια.

Οσον αφορα τα κρυσταλα που βαζουν ειναι ακριβως της ιδιας εταιρειας με τα εργοστασιακα,απλα δεν γραφουν την μαρκα του αυτοκινητου.

Αν εχεις θραυση κρυσταλλων δεν αξιζει να μπλεχτεις με κολλες ταινιουλες και αλλα παπατζιδικα.

επειδη υπαρχουν μαστορες και μαστορες...δεν ειναι και σωστο να λεμε οτι δεν υπαρχει κινδυνος...αλλα πρωτον, το ποσοστο κινδυνου ειναι πιστευω πολυ μικρο και δευτερον θα επιδιορθωθει αμεσα και επισης τσαμπα. οποτε ειναι αναξιο λογου.

ολες οι ασφαλιστικες συνεργαζονται με 2-3 μεγαλα μαγαζια αντικαταστασης κρυσταλλων.

Μολις κλεισεις το ραντεβου,σε μια ωρα εχεις φυγει.Με γραπτη εγγυηση.

Οποτε οτι και να λεμε διυληουμε τον κωνωπα(σορρυ για το ορθογραφικο)

Για το <<τσάμπα>> εντάξει, αλλά ο <<κίνδυνος>> της κακής εφαρμογής παραμένει.

Συμφωνώ σε αυτό.Μια αλλαγή πάντα φέρνει κινδύνους ακόμα και με μικρές πιθανότητες.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:17 ----------

Αν εχεις θραυση κρυσταλλων δεν αξιζει να μπλεχτεις με κολλες ταινιουλες και αλλα παπατζιδικα.

Δεν χρειάζεται ταινίες ή τίποτα άλλο.Αυτή η πάστα είναι και κόλλα μαζί οπότε το κρατάς για μισή ώρα και τέλος.

να υποθεσω οτι δεν εχεις θραυση κρυσταλλων.

Αν ναι αξιζει να μπλεχτεις.

Ο κινδυνος της κακης τοποθετησης λυνεται πολυ απλα με την εγγυηση που σου παρεχουν οι παρπριζαδες.

edit:http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=34614

Η Carglass® μπορεί να βοηθήσει με την αποκατάσταση κάθε χτυπημένου κρυστάλλου του οχήματός σας.

Μπορούμε να επισκευάσουμε ή να αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε κρύσταλλο σε οχήματα κάθε τύπου, μοντέλου ή ηλικίας και η τεχνική μας αρτιότητα στην εργασία που εκτελείται στο αυτοκίνητό σας είναι εγγυημένη εφ΄ όρου ζωής.

Στην ενότητα αυτή μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς επισκευάζουμε γρήγορα ένα υπάρχον παρμπρίζ, συνήθως ΧΩΡΙΣ χρέωση και επίσης τι γίνεται αν το κρύσταλλο του οχήματός σας δεν είναι δυνατόν να επισκευαστεί και χρειάζεται αντικατάσταση.

Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού ηλεκτρονικά κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Κλείστε τώρα ραντεβού online' στο δεξιό μέρος της σελίδας και αφήστε εμάς να ασχοληθούμε με τα υπόλοιπα.

carglass.gr

• 3 μήνες μετά...

Ψάχνω και εγώ για αυτή την πάστα. Μήπως μπορεί να μου συστήσει κανείς κάποιο μαγαζί στην Αθήνα (κέντρο), η Β.Π (Μαρούσι, Ηράκλειο κλπ)? Επίσης ως πάστα Χαλκού τη ζητάω?

Μεχρι να βρεις λυση στο προβλημα σου ανοιγε στο ζεστο τον αερα και πατα και a/c να φυγει η υγρασια μεσα απο την καμπινα.... μιλαμε για δευτερολεπτα υποθεση...

Ευχαριστώ και τους δύο. Μου είπαν για κάποιο μαγαζί κοντά στην Ομόνοια. Εκεί θα υπάρχουν και άλλα λογικά.

@Νιck#18 - Η λύση του αέρα δεν δουλεύει για το πίσω παρμπριζ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...