Deponakias Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Λοιπον μπορειτε να μου πειτε πως γινετε να εμφανισω το dvd-rom κατω απο τον local disk σε windows xp? Αν μπορειτε οσο πιο απλα γινεται γιατι δεν τα πολυκατεχω της πληροφορικης και δεν ειναι και δικο μου το pc!
phanispal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θες να κάνεις.. Έχεις κάποια φωτό ή κάποιο screenshot πρόχειρο;
Deponakias Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δυστηχως οχι γιατι ειναι του φιλου μου το pc!Απλα τωρα μολις μπηκαμε sto device manager και αναμεσα στο display adapters & στο human interfaces δεν εχει το dvd/cd-rom drivers!τωρα τι πρεπει να κανουμε για να κανουμε install το dvd-rom ωστε να δουλευει και να διαβαζει dvds?
phanispal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Σωστά δεν κατάλαβα λοιπόν.. :Ρ Το drive το έχετε συνδέσει όπως προβλέπεται; Με το καλώδιο τροφοδοσίας και το καλώδιο δεδομένων; Στο BIOS το βλέπετε; Περί ποίου drive πρόκειται;
Deponakias Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 τον υπολογιστη τον εχει αγορασει ετοιμο!Τωρα δεν ειμαι σπιτι του για να το κοιταξω αλλα ουτε και ξερω πια καλωδια ειναι αυτα. Αλλα οταν το παταει να ανοιξει ανοιγει κανονικα το dvd-rom! Προσφατα το ειχε παει για να αλλαξει καρτα γραφικων επειδη του καηκε η παλια οποτε λες να εφυγε καταλαθος το καλωδιο?
phanispal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Διόλου απίθανο, έχετε 2 επιλογές: 1. Το πάτε εκεί όπου το αγοράσατε να το κοιτάξουν. 2. Ανοίγετε το κουτί και βλέπετε τι παίζει.
Deponakias Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστω πολυ φιλε μου.Λογικα θα του προτεινω να το παει εκει που του το εφτιαξαν!
phanispal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Πάντως αν απλά έχει φύγει το καλώδιο δεδομένων και μιλάμε για sata drive (που είναι και το πλέον πιθανό), είναι από εύκολο έως γελοίο να το βάλετε στη θέση του. Τώρα αν είναι κάτι άλλο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.