subaru_wrx Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας, Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια από τις 2 τηλεορασεις που αναφέρω: LG 32LH5000 (http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=1467) Sony Bravia S5600 (http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=3891) Τα χαρακτηριστικά τους είναι σχεδόν τα ίδια. Δε με ενδιαφέρει η τηλεόραση για παιχνιδια. Απλά οικογενειακή χρήση για ταινίες, DVD κτλ. Κολλαω στο γεγονός ότι η μία (LG) είναι στα 100Ηz και καλύτερο χρόνο απόκρισης 2m/s ενώ η άλλη είναι απλά ...Sony. Απλά έχω μια τρέλα με τις Sony τηλεοράσεις απο παλιά... Παρακαλώ βοηθείστε με να καταλήξω γιατί δε μπορώ να αποφασίσω... Ευχαριστώ πολύ!
paylidis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Την ιδια τρελα με τις sony την εχω και εγω... Οπως επισης εχω μια lg 32" και μια sony bravia 32" με 3 χρονια τεχνολογικης αποστασης μετξυ τους. Οφειλω να ομολογησω οτι η lg είναι εξαιρετική (και πολύ πιο οικονομική), αλλα ξερεις πως ειναι αυτα...η μια εχει π.χ. pip και η αλλη δεν εχει, εχει ομως παραπανω hdmi, πιο ωραιο design κλπ. Σου λεω παντως οτι η lg δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τη sony σε γενικές γραμμες και για τη χρηση που την θες... Go for it! Σημαντικό να τονισω οτι η lg μου δεν εχει διακοπτη για να κλεινει τελειως (μλκια, οπως και η ελλειψη pip & freeze) και για να μην καιει ρευμα στο stand-by πρεπει να κλεινω το πολυμπριζο...(και χανει την ημερομηνια/ωρα κλπ...). Πριν την παρεις πηγαινε τσεκαρε τα αυτα σε καποιο καταστημα. υ.γ. η lg εχει γενικά καλυτερη εγγυηση (αν και ευτυχως δεν μου χρειαστηκε ακομα), κατα κοινη ομολογια στα fora
subaru_wrx Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Πιστεύεις ότι τα Hz είναι ένα σημαντικό κριτήριο για την επιλογή μου και για την περίπτωση μου; Να πώ επίσης ότι η απόσταση από την τηλεόραση θα ναι περίπου στα 2 μέτρα. Να σαι καλά.
paylidis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 δεν ξερω τι παιζει με τα hz στις lcd αλλα προφανως φανταζομαι οτι θα εχεις αισθητα καλυτερη εικόνα (όπως στις crt των 100hz). Εγω στα 2 μετρα εχω 32αρα κ ειναι μια χαρα παντως, μην ανυσηχεις γι'αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.